Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare ca să afle totul despre iubitul ei! Ce răspuns incredibil i-a dat ghicitoarea!

Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare pentru a afla cu cine se va mărita.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare în urmă cu câțiva ani. „Margherita e gata să se facă fată de casă. Bruneta este pretenţioasă din fire, de aceea nu vrea să grăbească lucrurile. Din curiozitate, a apelat la ajutorul unei vrăjitoare, care să-i ghicească viitorul.. Margherita îşi doreşte un băiat sincer, care să aibă grijă de familia ei. Mai mult, ea îşi doreşte un partener atent la nevoile ei, care să-i ofere cadouri.” se scria în presă. (vezi cât de bogați sunt, de fapt, părinții Margheritei)


In articol:

Citeste si: Viorica de la Clejani a slabit enorm! Ce dieta a tinut

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Citeste si: Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Îmi doresc să găsesc pe cineva sincer, care să-mi respecte familia. Şi dacă se poate să fie şi zodia leu. Să fie aşa slab, ori brunet, ori blond, nici nu mai contează. Să aibă sufletul bun. Sunt o fată foarte pretenţioasă. Şi cu siguranţă o să găsesc băiatul acela care să poată să-mi ofere un cadou. Lucrurile nu trebuie forţate. Am fost de curând la o ghicitoare şi mi-a citit în cafea şi mi-a zis că o să mă mărit cu un bărbat de la drumuri.”, a declarat Margherita de la Clejani într-o emisiune TV.

Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare. Iubitul ei a fost condamnat din cauza drogurilor

Margherita, a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise. În presă s-a relatat pe larg despre iubitul ei, Theodor, cântăreț într-o trupă de trap, care ar fi avut o influență negativă asupra fetei Clejanilor. Astfel, iubitul Margheritei a avut probleme serioase cu drogurile, el fiind, deja, condamnat pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

WOWbiz.ro a dezvăluit că, de când se iubește cu respectivul cântăreț de trap, Margherita de la Clejani este de nerecunoscut, îndepărtându-se de amicii săi și având un comportament straniu. ”Margherita este, de ceva vreme, mai... ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea. Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei”, ne-a spus un apropiat de-al Margheritei de la Clejani, după ce a avut un accident pe care Poliția îl pune în seama drogurilor consumate anterior.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO. E chiar ea! Margherita de la Clejani, filmată într-o ipostază șocantă. S-a urcat în copac, iar ce urmează întrece imaginația

Margherita de la Clejani, ieșire dubioasă în plin scandal! Ce a făcut pe autostradă, după accident, e de neimaginat VIDEO

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Secretul din sticla verde a iubitului Margheritei! I se spune ”drogul trapperilor” și face adolescenții "să zboare"! Dezvăluirile unui fost consumator de Lean

Iubitul celebrei Margherita de la Clejani, ”specialist” în droguri! Care este cel mai urât secret al său? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies