Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare ca să afle totul despre iubitul ei! Ce răspuns incredibil i-a dat ghicitoarea!

Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare pentru a afla cu cine se va mărita.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare în urmă cu câțiva ani. „Margherita e gata să se facă fată de casă. Bruneta este pretenţioasă din fire, de aceea nu vrea să grăbească lucrurile. Din curiozitate, a apelat la ajutorul unei vrăjitoare, care să-i ghicească viitorul.. Margherita îşi doreşte un băiat sincer, care să aibă grijă de familia ei. Mai mult, ea îşi doreşte un partener atent la nevoile ei, care să-i ofere cadouri.” se scria în presă. (vezi cât de bogați sunt, de fapt, părinții Margheritei)


In articol:

Citeste si: Viorica de la Clejani a slabit enorm! Ce dieta a tinut

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Citeste si: Viorica de la Clejani a ajuns la psiholog din cauza fiicei sale, Margherita. Mesaj tranșant pentru iubitul fetei!

„Îmi doresc să găsesc pe cineva sincer, care să-mi respecte familia. Şi dacă se poate să fie şi zodia leu. Să fie aşa slab, ori brunet, ori blond, nici nu mai contează. Să aibă sufletul bun. Sunt o fată foarte pretenţioasă. Şi cu siguranţă o să găsesc băiatul acela care să poată să-mi ofere un cadou. Lucrurile nu trebuie forţate. Am fost de curând la o ghicitoare şi mi-a citit în cafea şi mi-a zis că o să mă mărit cu un bărbat de la drumuri.”, a declarat Margherita de la Clejani într-o emisiune TV.

fara descriere

Margherita de la Clejani s-a dus la vrăjitoare. Iubitul ei a fost condamnat din cauza drogurilor

Margherita, a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise. În presă s-a relatat pe larg despre iubitul ei, Theodor, cântăreț într-o trupă de trap, care ar fi avut o influență negativă asupra fetei Clejanilor. Astfel, iubitul Margheritei a avut probleme serioase cu drogurile, el fiind, deja, condamnat pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

WOWbiz.ro a dezvăluit că, de când se iubește cu respectivul cântăreț de trap, Margherita de la Clejani este de nerecunoscut, îndepărtându-se de amicii săi și având un comportament straniu. ”Margherita este, de ceva vreme, mai... ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea. Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei”, ne-a spus un apropiat de-al Margheritei de la Clejani, după ce a avut un accident pe care Poliția îl pune în seama drogurilor consumate anterior.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate