Margherita de la Clejani se curăță de substanțe interzise cu apă sfințită! ”Beau tot timpul agheasmă”! Vedeta ține licoarea în living și își servește invitații cu ea

Margherita de la Clejani ține în apartamentul ei o sticulță cu apă sfințită din care bea în fiecare zi câte un păhărel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Acuzată că e consumatoare de substanțe interzise sau chiar că e satanistă, Margherita de la Clejani dă din nou dovadă că este o excentrică. Vedeta a devăluit un nou secret mai puțin obișnuit: ea ține în casă o sitclă cu agheasmă și bea în fiecare zi un pahar cu apă sfințită. În acest fel, spune Margherita, se vindecă de toate energiile negative...

I-a turnat reporterului apă sfințită într-un pahar de țuică

fara descriere

”Aș vrea să te servesc cu ceva foarte... tare. Eu obisnuiesc să beau tot timpul aceasta licoare magică pe care eu o ador... Este agheasmă de la biserică... Da, agheasmă! Eu, cu agheasma pe care o beau, îmi curăț toate energiile negative”, a povestit Margherita într-un show de televiziune. Ea i-a turnat reporterului agheasmă într-un păhărel de țuică.

fara descriere

Margherita de la Clejani ține sticulța cu apă sfințită în noul ei apartament, unde aceasta s-a mutat cu chirie. După izbucnirea scandalului legat de accidentul provocat de fiica Clejanilor sub influența substanțelor interzise, Margherita a insistat pe lângă părinții ei s-o lase să se mute singură, pentru a învăța să se descurce singură și până la urmă a primit acordul acestora. Acum, Margherita locuiește într-un apartament închiriat într-un bloc nou din București.

fara descriere

Ce este agheasma sau apa sfințită?

Agheasma sau apa sfințită este folosită, în general, de preot la ocazii deosebite cum ar fi: nașterea, botezul, marile sărbători. Se recomandă creștinilor să țină în casă câte o sticluță cu agheasmă iar aceasta chiar se poate bea însă preoții recomandă ca apa sfințită să poată fi consumată doar dimineața, înainte de masă, în ziua precedentă căsătoriei sau cu orice alt prilej în care credicioșii simt nevoia ajutorului și binecuvântării lui Dumnezeu. Este interzis pentru femeile aflate la menstruație să bea apă sfințită.

Citeste si: Margherita de la Clejani, dans lasciv la bară! Artista nu are nicio jenă după aflarea rezultatelor INML

Citeste si: Prima reacție a Margheritei de la Clejani după ce rezultatele de la INML ar fi confirmat că a consumat substanțe interzise: „Cine ar putea așa?”

Citeste si: VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

fara descriere

Margherita, probleme din cauza consumului de substanțe interzise

Margherita de la Clejani a trecut printr-o perioadă grea și cel mai probabil a simțit nevoia ajutorului divin. Fata Clejanilor a fost supusă unei presiuni uriașe după ce a provocat un accident, aflându-se sub influența substanțelor interzise. Viorica, mama Margheritei, a povestit că fiicei sale i-a fost greu să suporte ”atacurile presei” și că aceasta a ajuns chiar în pragul sinuciderii pentru că este arătată cu degetul și judecată. Săptămâna aceasta, rezultatul testelor INML au confirmat că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzise în momentul accidentului.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate