Maria Buză și George Pătrașcu, testul iubirii, după 23 de ani de relație! ”Nu am cerut-o eu, ea m-a cerut pe mine”

Maria Buză și George Pătrașcu au vorbit în emisiunea Teo Show despre frumoasa lor relație pe care au de peste douăzeci de ani!

Autor: A.V.

In articol:

  Maria Buză și soțul ei
  La Teo Show

  Maria Buză și George Pătrașcu au vorbit în emisiunea Teo Show despre frumoasa relație de dragoste pe care o au de mai bine de douăzeci de ani. Nu doar că se iubesc ca la început, dar cei doi artiști au povestit despre cum s-au simțit la început, dar și despre cum se simt acum, ca și familie. Atât Maria Buză, cât și George Pătrașcu au făcut mărturisiri frumoase despre relația lor, despre cum s-au cunoscut, despre cum și-au format o relație de durată.

  Maria Buză și soțul ei
  La Teo Show

  ”Ne-am apropiat așa de vreo douăzeci și ceva de ani, dar de 17 ani suntem cu acte. Am început pur și simplu într-un loc unde și acum ne petrecem viața, într-o cârciumioară unde mergem, la Șarpele Roșu, și apoi viața noastră în căsuța noastră, căminul nostru”, a spus Maria Buză la Teo Show.

  Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

  Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

  Maria Buză și-a cerut partenerul de soț

  Partenerul de viață al Mariei Buză, George Pătrașcu, a mărturisit că persoana care a luat ”atitudine” la început de drum a fost chiar frumoasa artistă, cerându-l de soț. 

  ”Nu am cerut-o eu, ea m-a cerut pe mine, ăsta e adevărul”, a spus George Pătrașcu.

  ”E un pic confuz, el mi-a spus la un moment dat că are intenții serioase și eu i-am spus că eu sunt studentă că voiam să fiu o mare actriță și el era student la Conservator, anul I.

  I-am zis că e foarte frumos ce-mi spunea și apropo de ce zice el, este momentul în care au trecut cele nouă luni, rămăsesem însărcinată, făcusem botezul și el nu mai zicea nimic. Și atunci am zis: <<măi băiatule, nu te supăra, mai e valabilă propunerea aceea?>>”, a mai mărturisit Maria Buză.

  ”Tatăl meu a murit când aveam 18 ani, iar tatăl ei a murit când eram împreună. Erau costuri. Eram tineri, era actriță, eu cu vioara”, a mai povestit George Pătrașcu, în emisiune. 

  Distribuie pe:
  Galerie foto 
  Abonează-te pe

  Citește și:

  Dialog halucinant la "Puterea Dragostei" între Mădălin None și Bianca: "M-ai chemat pe holuri să ne..."

  Anamaria Prodan rupe tăcerea: „Nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu...”

  Laurette, în stare de șoc! Nu a reușit să-i oprească hemoragia fiicei sale: „Se simte rău, foarte rău”

  „Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

  Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

  „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

  Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies