Maria Cârneci, dezvăluiri cutremurătoare la doi ani de la moartea soțului ei: „Îi simt prezența"

Interpreta de muzică populară este în continuare devastată de durere și nu-și poate reveni din șoc, după ce soțul ei s-a stins din viață.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Nu este recunoscută și apreciată de publicul larg numai pentru talentul incontestabil și glasul cu care i-a încântat de-a lungul timpului, ci și pentru zâmbetul ei molipsitor.

Solista era mereu gata să le dea o stare de bine fanilor ei, doar că o mare tragedie s-a abătat asupra ei în urmă cu doi ani de zile, atunci când a primit vestea că soțul ei, cel alături de care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții, a trecut la cele sfinte. A fost un șoc imens pentru asrtitsa, care nici până în ziua de astăzi nu și-a revenit și nu crede că își va reveni vreodată, căci sintagma „timpul vindecă” nu se aplică, din nefericire, în cazul ei. 

Aceasta nu uită de îndatoririle pe care le are față de sufletul răposatului ei soț și face pregătiri intense pentru parastasul de doi ani. Mai mult, Maria Cârneci a dezvăluit că partenerul ei de viață are grijă de ea și dincolo de moarte! Iată de declarații a făcut în urmă cu puțin timp la un post de televiziune. 

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Maria Cârneci

Maria Cârneci

[Sursa foto: Facebook]

Soțul Mariei Cârneci este alături de ea și dincolo de moarte: „Mă îndeamnă să zâmbesc”

Renumita artistă se pregătește să-i facă parastasul de doi ani soțului ei și are grijă să dea de pomană pentru sufletul celui care i-a fost alături aproape toată viața ei. Maria Cârneci are grijă de sufletul lui, iar el o veghează de acolo, de sus.

Vedeta spune că adesea îi simte prezența partenerului ei de viață, care o ândeamnă mereu să meargă mai departe și să treacă peste orice obstacol care îi apare în cale. 

Citeste si: Maria Cârneci își plânge și acum soțul. Interpreta de muzică populară nu se poate obișnui cu lipsa partenerului: "Nu mă voi vindeca niciodată"

„Nu știu când au trecut doi ani de când sufletul meu nu mai este lângă mine.

Pe 25 se fac 2 ani dar eu am făcut parastasul mai înainte pentru a-i face de dulce. Am împărțit la toți cei care l-au cunoscut și iubit, dar mai ales la un azil de bătrâni. Am vrut să mă asigur că se mănâncă.(...) Ii simt prezența, ma îndeamnă sa merg, sa fac, sa zâmbesc. Nu are cum sa treacă, o sa fie pentru totdeauna", a dezvăluit Maria Cârneci într-o emisiunea televizată. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Maria Cârneci își plânge și acum soțul. Interpreta de muzică populară nu se poate obișnui cu lipsa partenerului: "Nu mă voi vindeca niciodată"

Maria Cârneci suferă enorm după pierdea soțului ei. Cunoscuta artistă este în continuare devastată de durere: ”Să știi că îi pune capacul ăla și nu-l mai vezi niciodată...”

Veștile sunt bune! Acesti nativi va avea parte de surprize

Schimbare totală pentru certificatul verde! Anunțul făcut în direct la Antena 3. ESTE BOMBA SERII

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bucurie fără margini în showbiz-ul românesc. Vedeta noastră devine iar părinte. Mesajul care topește inimile tuturor

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies