Maria Dragomiroiu, reacţie dură dupa ce ANAF-ul a anunţat că va impozita nunţile

Maria Dragomiroiu este revoltată şi nu înţelege de ce ANAF-ul nu îşi concentrează atenţie în altă parte, în loc să se apuce să impoziteze nunţile din România.

Autor: R.L.

Într-un interviu pentru DCNews, Maria Dragomiroiu face declaraţii dure.

 

"Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă şi nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulţi bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare.

Ei nu fură, muncesc. Alţii fură şi nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal", a declarat, intrigată, Maria Dragomiroiu pentru dcnews.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Reţete de post: Supă cremă de dovleac

Reţete de post: Tartă de portocale

Milionarul chinez care a fost văzut cu Bianca Drăguşanu rupe tăcerea: "M-am întâlnit de mai multe ori cu ea"

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Anunț pentru românii care se vaccinează! Omul lui Iohannis a dat verdictul. Este informaţia momentului

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies