Maria Ghiorghiu, anunț alarmant! ”Atentat cu bombă, atac terorist”

Maria Ghiorghiu a făcut un anunț important pentru populați! Un pericol se apropie vertiginos.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care ar fi prezis tragedie din Colectiv și moartea unor persoanlități cunoscute, face noi dezvăluiri! Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o nouă previziune.

”Dragii mei,

Tot în această după amiaza, aud glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa: "Este una, din cele mai grele situații. Atentat cu bombă sau atac terorist?”
Dar un alt glas pune o întrebare : Oare organizează în stil mafiot ?

Citeste si: Un miliardar celebru din Brașov a fost arestat, după ce și-a ucis bunica!

Citeste si: Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

Citeste si: Adrian de la Puterea dragostei” face dezvăluiri! Bianca l-a chemat pe Alex Oianu la hotel: „Mi-am dat seama...”

Dragii mei, din nefericire, vom auzi de astfel de atentate sau atacuri teroriste. Unde anume vor avea loc, sau cand, eu nu stiu a va spune. Dar din păcate, acestea vor fi produsul celor certati cu legea, vor fi produsul fanaticilor si urii contra crestinilor si bisericii lui Iisus Hristos.
Sa nadajduim insa ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne va apăra cu mila si cu dragostea Sa. Sa fim buni si milostivi dragilor, sa iertam ca sa fim iertati, sa daruim dragoste Aproapelui nostru ca sa primim iubire divina”, a scris ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate