Maria Ghiorghiu, premoniţie devastatoare! ”Incendii mari şi explozii în lanţ”

Maria Ghiorghiu, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din ţară, cea care ar fi prezis cumplitul incendiu din Colectiv, dar şi moartea unor personalităţi importante, susţine o nouă premoniţie devastatoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu susţine că în viitorul apropiat va exista o situaţie de alertă şi că vor avea loc incendii şi explozii în lanţ. Cea care ar fi prevestit diferite tragedii la nivel naţional susţine că va avea loc, în curând, o nouă tragedie.

”Noaptea de 28-29 Noiembrie 2018, ora 1:15! În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd înspre Nord, Nord-Vest, incendii mari şi explozii în lanţ. Ceea ce vedeam şi auzeam, era înspăimântător. Nu vedeam ce luase foc, nu vedeam ce exploda, dar totul arată ca în imaginile de mai sus. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de o astfel de tragedie care va avea loc înspre NORD, NORD-VEST. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, că nu cumva să fie şi victime omeneşti. Să ne rugăm pentru pacea României sfinte, să ne rugăm pentru pacea şi dragostea dintre popoare”, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate