Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

Maria Ghiorghiu are o nouă premoniție legată de cazul din Caracal! Ce spune despre fetele care au fost răpite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a postat pe blogul ei o nouă previziune. De data aceasta este vorba despre cazul Caracal, un caz tragic care a zguduit întreaga țară. Maria Ghiorghiu a scris pe pagina ei că cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt vii, iar Gheorghe Dincă, criminalul in Caracal, ar minți când spune că le-ar fi ars pe cele două tinere.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a făcut o previziune sumbră! Un cutremur uriaș se abate asupra noastră

Citeste si: Maria Ghiorghiu a mai avut o premoniție înfricoșătoare despre vremea din România: „Va distruge tot în calea sa”

”Dragii mei,

Tot în această dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care spune ceva dătator de mare speranță.

Glasul spunea așa: "Luiza și Alexandra! Fetele trăiesc și vor fi găsite vii; în viaţă!"

Dragilor, am spus adeseori de aceste două fete dispărute și pe care Dincî spune cî le-a omorât și le-a ars în butoi. Este o mare minciună ce spune el! Și se va dovedi în timp; a fost prea deștept el și ajutoarele sale, ca să lase urme viabile din care să rezulte minciunile sale. El abia își duce pantalonii pe el, d-apoi să mai care un cadavru în spate.

Citeste si: Maria Ghiorghiu: ”Sub casă sunt două cadavre”! Clarvăzătoarea spune că anchetatorii ar trebui să sape sub locuința lui Gheorghe Dincă

Să ne rugăm pentru aceste două fete, și pentru toate câte or mai fi la necaz, ca să le ocrotească Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, cu mila și cu iubirea Sa de oameni, și să revină cât mai curând în sânul familiei”, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a transmis.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate