Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră pentru România: inundații, atentate teroriste, proteste, cutremure

Maria Ghiorghiu a vorbit despre o nouă premoniție pe care o are. Este vorba despre dezastrul care ar urma să vină în țara noastră.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susține că România va fi o țintă a atacurilor teroriste, cutremure vor avea loc, inundații, dar și proteste, iar oamenii vor fi nemulțumiți.

"Nu mai ştiu cu ce să încep. Nu pot să spun că ne aşteaptă lucruri bune în România. Ne aşteaptă inundaţii grave, proteste mari, uriaşe, oameni nemulţumiţi, chiar şi un cutremur poate să vină la un moment dat din cauza inundaţiilor. Vremea nu mai e ce a fost. Auzeam un glas care spunea: tricolorurile noastre sunt nedete?

Citeste si: Oana Roman, mărturisire ŞOC! Vedeta a avut o relaţie cu un bărbat însurat! "Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta"

Citeste si: Imagini-șoc cu Răzvan Ciobanu de la festivalul de la malul mării, cu câteva ore înainte de moarte! Era rupt de grupul lui

Citeste si: Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

Vedeam oameni ca la Revoluţie. Despte tornadă am scris chiar pe 9 decembrie 2018, când auzeam un glas despre o tornadă. Pe 30 aprilie s-a întâmplat nenorocirea. (...) O să fie şi musafiri nepoftiţi în România, care vor răul României. Mă refer la atentate teroriste. Categoric, 100% e posibil. Aş vrea să trag un semnal de alarmă. Să nu creadă cineva că vreau laudă, faimă. Acolo unde se adună lume multă autorităţile să fie pe baricade, cu ochii într-o mie de părţi", a spus Maria Ghiorghiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate