Maria Ilioiu, sărut pasional cu iubitul pe care l-a ținut secret până acum! Sunt împreună de 4 ani, chiar și când ea era ispită

Maria Ilioiu și-a ținut secret până acum iubitul, bărbatul cu care spune că este împreună de 4 ani, chiar dacă în această perioadă ea a fost ispită.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Maria Ilioiu a spus că a venit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-și arăta adevarata ei față, pentru că la show-ul matrimonial unde a fost ispită, a jucat un rol. Tocmai de aceea, Maria Ilioiu l-a adus pe Andrei, iubitul ei în gala de sâmbătă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și chiar s-a sărutat pasional cu el în fața tuturor. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului a precizat, că Maria Ilioiu are o relație de 4 ani, chiar dacă până acum nu l-a arătat pe bărbatul cu care se iubește.

Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” are un iubit de 4 ani

Maria Ilioiu a făcut o mărturisire și pe pagina ei de socializare, despre decizia sa de a-și arăta iubitul. ”Mesajul pe care am vrut să-l transmit aseară (n.red. gala de sâmbătă) este că de aproape fiecare dată aparențele înșeală. Întotdeauna voi prefera sentimentele reale și sinceritatea în schimbul lucrului material. Cred că există câte un suflet pentru fiecare dintre noi, că existăm individual, dar iubim în perechi. Acest suflet pereche te va iubi pentru că TU te vei putea iubi exact așa cum ești! Îți este sprijin și refugiu atunci când simți că nu ai pe nimeni, și veți fi voi doi împotriva lumii!”, a declarat Maria Ilioiu despre relația ei.

Citeste si: Scandal uriaș între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu: „Măritișul nu te face peste noapte nici deșteaptă și nici doamnă”

Citeste si: Marea artistă a României a murit în chinuri. Scenariu-șoc al martorilor - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Imediat după ce s-a aflat că Maria Ilioiu are o relație de 4 ani, fanii emisiunii au realizat că pe tânără o aștepta un bărbat acasă când ea era ispită pentru alți bărbați.

Maria Ilioiu, în scandal cu celelalte concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Maria Ilioiu este cea mai vocală concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Dacă încă din prima ediție a show-ului s-a certat cu Andreea Tonciu, acum se pare că a luta la rând concurentele.

Citeste si: Ce a fost pusă Andreea Tonciu să facă pentru a putea participa la Bravo, ai stil! Celebrities. A reușit vedeta să se conformeze?

Citeste si: Andreea Tonciu și-a modificat în Photoshop pozele pentru Instagram, însă a uitat câteva detalii esențiale. Fanii au găsit pozele reale și sunt total socați!

Dar de ce se ceartă Maria Ilioiu cu Andrea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”? Bruneta a spus adevărul chiar în timpul emisiunii. ”Nici nu am început bine emisiunea și ea a început cu cearta. Bine, ea a început scandalul încă de la filmări, de la repetiții și la promo. Eu nu am venit aici să mă cert, nu vreau să mă cert cu nimeni. Vreau să închei acest subiect”, a spus Andreea Tonciu.

”Eu, în trecut mă certam cu anumite persoane și din cauza asta am devenit mult mai cunoscută. Probabil că asta vrea și ea acum, dar să fii ca Tonciu este foarte greu”, a spus Andreea Tonciu apoi în interviurile de după emisiune despre motivul pentru care crede ea că Maria Ilioiu se tot ceartă cu ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Se impune carantină națională? Nelu Tătaru a făcut anunțul miercuri seara

Lovitură cruntă pentru Sorin Bontea! Decizia neașteptată a producătorilor Chefi la cuțite

Interzis CARDIACILOR! Ilinca Vandici, ședință foto incendiară, în pauzele de la filmările pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Avem toate imaginile care vor încinge...

Scandalul uriaș în care Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu s-au luat la bătaie la cabina de machiaj! ”Mi-a dat o palmă! Tremuram de frică” Când s-a întâmplat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies