Marian Manole, declarații sincere despre viața trăită alături de Mădălina Manole! Imagini inedite cu membrii familiei!

Marian Manole a reușit să depășească multe momente grele din viața lui, iar astăzi bărbatul vorbește despre viața pe care a avut-o în familia Manole.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Marian Manole
Mădălina Manole, fratele Mădălinei Manole și un copil


In articol:

Marian Manole a trecut prin momente dificile în ultimii ani, acum zece ani sora lui a murit, în 2017 a pierdut-o pe mama lui, iar anul acesta, Ion Manole, tatăl lui, s-a stins din viață. Cu toate acestea, fratele Mădălinei Manole se gândește tot timpul la momentele plăcute din familie. 

Citeste si: Loredana Groza, dezvăluiri despre traumele din copilărie! "Înghițeam în sec și ștergeam o lacrimă în colțul ochiului"

Citeste si: Bravoi, ai stil Celebrities: Andreea Tonciu, pusa la punct de Maurice Munteanu

Marian Manole, dezvăluiri despre viața în familia Manole

Marian Manole își amintește cu nostalgie de Mădălina Manole și vorbește despre ea cu drag. Bărbatul susține că relația pe care o avea cu sora lui era una foarte frumoasă. De asemenea, el mai susține faptul că ei au fost o familie destul de unită și fericită. 

”Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?”, afirmă Marian Manole.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a confirmat relaţia! În Pro TV se ştia, deja. Zvonul era adevărat - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Marian Manole
Familia Manole

De asemenea, fratele regretatei artiste mai susține faptul că în cazul morții Mădălinei Manole niciun indiciu nu duce la sinucidere. În plus, Marian a mai adăugat faptul că membrii familiei Manole erau fericiți până în momentul în care în viețile lor a apărut Petru Mircea. 

 ”Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el (Mircea-n.r.), dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă! Marian şi părinţii lui nu şi-au mai putut vedea nepoţelul, pe Petru Mircea Jr. (11 ani), de când celebra lui mama s-a stins din viaţă.", a mai declarat fratele Mădălinei Manole. 

Citeste si: Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”, declarații incredibile: ”Tot răul pe care îl primesc eu acum este tot...”

Marian Manole
Ion Manole, soția lui și un tablou cu regretata artistă

Ion Manole, tatăl lui Marian, s-a stins din viață săptămâna trecută din cauza virusului provenit din China. Bărbatul a fost înmormântat la ”Cimitirul Bolovani” din Ploieşti, lângă soţia lui. Tot în acelaşi cimitir îşi doarme somnul de veci şi cunoscuta Mădălina Manole, care a murit pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 40 de ani. La o săptămână de la înmormântarea tatălui, Marian a găsit un semn neobișnuit, în formă de o crucie, într-o roșie: ”O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România

Lovitură de teatru! Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou un cuplu? „Da, s-au împăcat…”. Toți fanii sunt șocați

Zodiac Chinezesc weekend 18-20 septembrie! Problemele se rezolvă dacă ești optimist

Noi detalii în cazul primarului care și-a umilit fiica! O înregistrare înspăimântătoare a apărut în mediul online: „Îmi pare bine că ți-am dat un pumn...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies