Marian Manole, mesaj emoționant despre regretata lui soră, Mădălina Manole: „Imi lipsesc toate acele lucruri...”

Marian Manole trece printr-o perioadă extrem de grea, mai ales că în urmă cu mai puțin de o lună, și-a pierdut și tatăl.

Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

Fratele Mădălinei Manole a avut parte de încă un necaz: după ce și-a pierdut și mama, și sora, Marian Manole și-a înmormântat și tatăl.

Tatăl Mădălinei Manole a decedat în urmă cu o lună, pe 9 septembrie, lăsându-l pe Marian complet singur pe lume.

Cum viața sa nu a fost nici pe departe aproape de perfecțiune, fratele Mădălinei Manole s-a confruntat cu stări depresive încă de acum 10 ani.

Marian Manole, în depresie în ultimii 10 ani

„Nu le doresc dușmanilor mei să treacă prin așa ceva, dar mai există oameni care trec prin așa ceva, de aia nu dramatizez. Depresia este o boală parșivă. Apare, dispare. Apare, o ducem pe picioare. Nu mă doboară pe mine. Sper. Și dacă apare, se tratează. Cădem, ne ridicăm. Nu mai e cale de întoarcere. M-am confruntat cu depresie de foarte multe ori în 10 ani”, povestea Marian Manole, în cadrul unei emisiuni tv.

Bărbatul a povestit cine a fost mâna sa dreaptă, pe tot parcursul acestei perioade: nimeni altul decât fiul său, cu care și-a petrecut tot timpul liber și care i-a fost alături în orice moment.

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Cu fiecare ocazie pe care o are, fratele Mădălinei Manloe le vizitează locurile de veci ale părinților, simțindu-se liniștit de fiecare dată când este în apropierea lor.

„Am reușit să scap de ea și prin tratamente și prin muncă.

Prin copilul meu, l-am dus peste tot. Eram bucuros pentru el.(...) La mormântul părinților mei îmi fac concediul, vacanțele, weekend-urile”,  a adăugat Marian Manole.

Bărbatul a povestit în continuare, în cadrul unei emisiuni televizate, că însă are o mare plăcere atunci când vizitează casa părintească, chiar dacă a fost transformată în sanctuar, în numele surorii sale decedate. Marian se bucură de casă de fiecare dată când merge acolo, pentru că încă îi vede pe părinții săi, în viață.

„E o senzație destul de ciudată. Dar m-am obișnuit. Părinții mei au transformat-o într-un sanctuar. Pozele Mădălinei, cu tablouri. Nu este o senzație bună. Mă simt bine când ajung acolo. Când intru în fiecare cameră și îmi aduc aminte cum a fost tata până l-am internat. Și cu mama la fel”,  a declarat fratele Mădălinei Manole pentru Antena Stars.

Marian Manole, imagini emoționante

Chiar ieri, marți, 6 octombire, Marian a publicat un mesaj emoționant, atașat unei fotografii cu el și regretata lui soră, Mădălina Manloe.

„Mă întreabă lumea,prietenii, cum mă simt, cum sunt?!Am să răspund,dar prin cuvintele unui mare actor,Keanu Reeves,pe care eu îl respect si care îmi place foarte mult!"Durerea își schimbă înfățișarea,dar nu se termină niciodată.Oamenii au această părere greșită, că poți să treci peste si să spui,a trecut si mă simt mai bine!Se înșeală!Atunci când cei pe care îi iubești dispar,tu ești singur. Imi lipsește să fiu parte din viața lor,iar ei să fie parte din a mea.Ma întreb adesea cum ar fi arătat prezentul dacă ei ar fi fost aici,ce am fi făcut împreună.Imi lipsesc toate acele lucruri minunate care nu vor mai fi niciodată!"God bless you,Keanu Reeves!”

 
Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de la mormântul lui Ion Manole, la trei săptămâni după ce s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Un inginer agronom face lumină în cazul morții Mădălinei Manole! ”E imposibil să bea atâta Furadan. Nu poți să înghiți voluntar această cantitate”

Se deschide sâmbătă podul Ciurel! Cum arată proiectul de 50 de milioane de euro în faza finală

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Denise Rifai a dezvăluit totul: A fost pură și frumoasă. Cine i-a furat inima

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Îndrumarul Bisericii Ortodoxe Române. Cum vor putea fi organizate slujbele de Paști

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies