Mariana de la Exatlon nu a fost invitata la nunta lui Vladimir Draghia. Vezi ce mesaj ii transmite. "Asta e parerea mea despre caracterul lui" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon nu a fost invitata de nunta lui Draghia. "Razboinica" a tinut sa-i transmita un mesaj.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Vladimir Draghia si frumoasa Alice Cavaleru si-au unit destinele weekend-ul trecut, pe plaja, alaturi de apropiati. Printre fostii colegi ai "faimosului", care au fost langa el la evenimentul special, s-au numarat Anca Surdu, Didi Bulimar, Stefan Floroaica, Giani Kirita, Catalin Cazacu si Alex "Bentita".

Din varii motive, mai multi concurenti din Republica Dominicana nu au mers la nunta, dar i-au transmis mesaje emotionante mirelui.

Mariana de la Exatlon spune ca nu a stiut de acest eveniment si, chiar daca ar fi fost invitata, nu ar fi reusit sa ajunga la mare din cauza competitiilor si antrenamentelor de unde nu poate sa lipseasca.

Ea a tinut insa sa-i faca o urare lui Vladimir Draghia prin intermediul WOWbiz.ro.

"Nu am fost invitata la nunta sau poate nu m-am uitat eu bine pe whatsapp. Oricum vreau sa le spun lui Vladimir si lui Alice "casa de piatra, formeaza un cuplu superb si sunt doi oameni speciali. Vladimir are un caracter extraordinar. E un om bun, milos si generos, iar asta s-a vazut dupa finala Exatlon. Asta e parerea mea despre caracterul lui: nota 10. Dragii mei, sa fiti fericiti si impliniti", este mesajul Marianei pentru Draghia si pentru frumoasa lui sotie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate