Mariana de la Puterea Dragostei s-a dat de gol că nu mai este virgină! Ce a spus în timp ce făcea live pe Instagram

Mariana de la Puterea Dragostei nu mai este virgină, conform indiciilor oferite chiar de ea în timpul unui live.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei a împlinit 27 de ani în vara anului 2019 și a spus, încă de la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii, că este virgină. Nu toți telespectatorii au crezut-o, însă ea nu a dat niciodată înapoi.

Pe un live făcut pe pagina ei de Instagram, Mariana de la Puterea Dragostei pare să fi dezvăluit, fără să-și dea seama, că nu ar mai fi virgină.

Citeste si: Fotografia cu Simina de la Puterea Dragostei a strâns zeci de mii de aprecieri! „Graviduța mea frumoasă și dragă!”

„Mama mi-a spus: Mariana, nu te culca cu niciun băiat că se culcă și te lasă. Și mare dreptate a avut”, a dezvăluit concurenta de la Puterea Dragostei.

„Ah, deci te-ai culcat și te-a lăsat”, i-a scris o telespectatoare.

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei, surprinsă într-o ipostază incredibilă!

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casa iubirii, mai ales pentru admirația pe care i-o poartă lui Jador, care, zic unii concurenți și susținători, ar fi transformată într-o mică ”obsesie”.

Citeste si: Fotografia cu Simina de la Puterea Dragostei a strâns zeci de mii de aprecieri! „Graviduța mea frumoasă și dragă!”

Citeste si: Legătura șoc dintre Florin Salam și Andra de la Puterea dragostei! Manelistul a fost plăcut impresionat de frumoasa femeie

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, izbucnire neașteptată la adresa Ellei, din cauza altei femei: „Nu-i mai pronunța numele, că îți trag una”

În Gală, când Bogdan Mocanu și Andra Volos au fost eliminați de la Puterea Dragostei, ei au făcut o fotografie de grup cu mai mulți concurenți, fiind prezentă și Mariana Susarenco. Concurenta de la Puterea Dragostei a ales să facă șpagatul, dar un detaliu s-a ”strecurat” în poză, astfel că nu a realizat că i se vede lenjeria intimă. Iată imaginea mai jos:

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate