WOW

Mariana Moculescu raspunde la acuzatiile fiicei ei: "Cat a fost invatata sa minta!"

Mariana Moculescu si fiica ei, Nidia, sunt la cutite! Cele doua isi aduc tot felul de acuze una alteia si nu par dornice se ingroape securea razboiului prea curand.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Mariana Moculescu raspunde la acuzatiile fiicei ei: "Cat a fost invatata sa minta!"icon photo
 
"Cat a fost invatata sa minta! El e vinovatul, nu ea! Dar si ea are o varsta la care eu deja voiam sa divortez de el! La 28 de ani, are deja o varsta cand eu voiam sa divortez de el! Este responsabila, e majora. Ma judeca si nu este justa. Nu e o persoana justa", a spus Mariana Moculescu despre Nidia, fiica ei.
 
Nidia este extrem de dezamagita dupa ce mama ei s-a intors in casa lui Cristi Marin, dupa ce acesta a spus ca i-a dat 200 de lei dupa ce i-a facut sex oral. Mariana spune ca tot ceea ce se intampla acum si razboiul dintre ea si Nidia se intampla din cauza lui Horia Moculescu si ca la mijloc este vorba despre magie neagra.
 
"Ce treaba am eu cu ea si cu asteptarile si neasteptarile ei? Nu ma intereseaza! Atata timp cat eu i-am oferit ajutorul cand a vrut ea si cum a vrut ea, in situatia asta ea trebuia sa ma sustina, ca i-am dat viata", a spus Mariana despre fiica ei Nidia. 
 
"Avea nevoie doar de banii mei. Atat mi-a cerut mereu. 'Imi dai si mie niste banuti?' Dar eu cand i-am cerut, nu a vrut. Nu mi-a dat. Tot ce a zis in seara asta sunt numai minciuni", a spus Mariana Moculescu despre Nidia. 
 
Mariana o critica pe fiica ei pentru ca a auzit ca, la cei de 28 de ani ai ei, are o relatie cu un barbat care are 50 de ani, desi diferenta de varsta dintre ea si Horia Moculescu este mult mai mare. "Eu nu sunt de acord ca mosul asta sa stea cu fiica-mea", a spus ea. 
 
Cand Andreea Mantea i-a spus Marianei ca mujtarea ei la Cristi Marin a facut-o sa se simta tradata, aceasta a izbucnit.
 
"Eu? Cu ce am tradat-o? Nu m-a ajutat cu nimic. Ea m-a tradat. M-a tradat cand nu mi-a zis ca vrea sa treaca la taica-sau. De ce a spus Nidia la judecatoare 'Vreau sa locuiesc cu tata dar nu vreau sa pierd iubirea mamei'? Daca o bateam de ce a spus ca nu vrea sa piarda iubirea mamei?"
 
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune