Marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav! Fabian Anton va suferi o noua operatie de inima si are nevoie de 50.000 de euro!

In ultimele zile, marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav. Pentru Fabian Anton au donat Horatiu Malaele, Oana Pellea sau Victor Rebengiuc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De cand au aflat vestea, marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav. „Am ezitat mult să public aceste rânduri, dar nu mai am soluţii. De la vârsta de 6 ani am fost operat pe cord deschis (defect septal inter-ventricular, stenoză pulmonară şi tetralogia Fallot). În ultimul an starea mea de sănătate s-a înrăutăţit şi este nevoie urgentă de o a doua operaţie de inimă.

Există şanse de tratament la o clinică din Germania, dar acest tip de operaţiune costă, iar eu nu dispun de sumele necesare. Până le voi aduna va trebui să mă internez aici, pe 20 august”, a postat Fabian Anton (43 de ani) acum cateva zile. (vezi apelul disperat facut de Ghita Muresan pentru un fost coleg )

Marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav: "Va port in suflet ca pana acum"

„Vă scriu aceste rânduri în speranţa că voi găsi înţelegere şi ajutor din partea voastră. Numerele de cont unde puteţi dona cât doriţi sunt: PayPal [email protected] Cont Lei: RO78RNCB0069155147660001 - Banca Comerciala Română Titular: Anton Edralin Fabian. Vă mulţumesc şi vă port în suflet ca până acum”, a mai scris poetul.

Personalitati ale culturiii au donat bani pentru Fabian si i-au indemnat si pe altii sa o faca. Pana acum s-au strans aproape 12.000 de euro din cei 50.000 necesari.

Marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav: "Multumesc din inima"

De curand, marii actori romani strang bani pentru un poet grav bolnav. „Multumesc din inima Mariana Mihut, Oana Pellea, Ioana Nicolaie, Lidia Bodea, Ada Solomon, Iulia Motoc, Delia Ioana Nartea, Tania Budi, Cristina Bazavan, Mircea Cartarescu, Victor Rebengiuc, Marius Manole, Nicu Alifantis, Horatiu Malaele, Dinu Lazar, Victor

Roncea, Andrei Rosetti, Sergiu Anghel, Marius Constantinescu si TUTUROR celor ce au donat pina acum. Va imbratisez”, le-a multumit Fabian celor care au donat pentru el.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anuntul care priveste peste 50.000 de pacienti romani! Donatie umanitara pentru purtatorii de stoma cutanata!

Donatie de 1,4 milioane de euro pentru bolnavii de cancer din Romania

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Demisie la nivel înalt! A plecat din funcție după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 înainte să-i vină rândul

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies