Marina Almășan pleacă în Dubai pentru a petrece Paștele alături de fiul ei

Marina Almășan pleacă în Dubai pentru a petrece Paștele alături de fiul ei

Vedete

Marina Almășan se pregătește pentru un Paște diferit! Vedeta va petrece sărbătorile departe de România anul acesta: “Am ales să-mi vizitez feciorul”

Marina Almășan și-a făcut planurile pentru Paște.

Marina Almășan va avea parte de un Paște de poveste, alături de o persoană importantă din viața sa. Vedeta urmează să plece în Dubai, la fiul său. Prezentatoarea TV este foarte ocupată și nu a reușit să își viziteze fiul până acum, însă iată că a găsit ocazia perfectă să îl revadă.

Marina Almășan obișnuia să petreacă Paștele în familie an de an, la casa de vacanță din Cornu, însă anul acesta lucrurile s-au schimbat, iar asta pentru că prezentatoarea TV nu își dorește să rămână singură de sărbători.

Marina Almășan, planuri mari pentru sărbători

Marina Almășan se pregătește să întâmpine Paștele diferit anul acesta. Vedeta a hotărât să își viziteze fiul în Dubai. Plănuia de ceva timp să facă asta, dar nu a găsit ocazia potrivită, din cauza programului său încărcat. 

Prezentatoarea TV își amintește și acum cu nostalgie vremurile de odinioară când sărbătorea învierea Lui Iisus Hristos alături de fostul soț, Victor Socaciu, la vila de vacanță din Cornu.

„Cele mai frumoase sărbători de Paşte le făceam la casa noastră de vacanţă, de la Cornu, unde şi-a şi trăit Victor Socaciu ultima parte a vieţii. Aici ne adunam, cu toţii, inclusiv părinţii mei, dar şi ai lui, de la Braşov. Nu voi uita niciodată că tot acolo a luat naştere unul dintre cele mai frumoase cântece ale lui Victor, Biserica iubirii.

De data asta, voi avea un Paşte absolut inedit, pentru că am ales să-mi vizitez feciorul, care e relocat la Dubai.

E IT-ist şi lucrează pentru o vreme acolo. A plecat acum câteva luni acolo şi tot a tras de mine ca să merg să-l vizitez. Până acum, n-am apucat să fac asta, şi din cauza emisiunilor.

Dar, acum, de Paşte, am zis că a venit în sfârşit momentul. Aşa că, mi-am luat concediu, o săptămână, şi merg în vizită, în sfârşit! Voi sărbători Paştele între deşerturi şi zgârie-nori. Va fi ceva aparte, dar, cu alte cuvinte, tot cu Victor Socaciu voi sărbători Paştele, doar că va fi juniorul!”, a mărturisit Marina Almășan, pentru impact.ro.

Citește și: Superstițiile care îi dau fiori reci Marinei Almășan. Vedeta a mărturisit care sunt ideile din bătrâni pe care le respectă cu sfințenie: „Nu îmi creează o stare prea bună”

Citește și: Dezvăluirile dureroase ale văduvei lui Victor Socaciu, la mai bine de un an de la moartea lui! Brândușa îi simte lipsa din ce în ce mai mult: „Nu știu dacă timpul rezolvă astfel de probleme”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Vedeta povestește cu zâmbetul pe buze cum erau pregătirile de Paște din anii trecuți și mărturisește că era un moment aparte în familia sa. Jurnalista a dezvăluit că mama și soacra se ocupau de pregătirea mâncării, iar ea, alături de Victor Socaciu, fostul soț, făceau piața.

„Când era vremea frumoasă, întindeam o masă de neuitat, în curtea casei din Cornu, cu absolut de toate.

Mama mea şi soacra se mobilizau fiecare şi contribuiau fiecare la prepararea bucatelor de pe masă, la Paşte. Trebuie să vă spun că eu şi Victor eram responsabili cu aprovizionarea. Mergeam pentru asta în Piaţa din Câmpina, unde ne ştiau toate precupeţele.

Îmi amintesc că toată lumea era fericită să ne poată servi cu te miri ce. Când mergeam la piaţă, la Câmpina, era un spectacol în sine. Mulţi dintre vânzători se întreceau în a ne propune marfa lor mai ieftină, față de cum o vânduseră până atunci.

Iar eu mă alegeam întotdeauna cu o legătură de nu ştiu ce în plus pentru doamna Marina sau cu o floare anume pentru aceeaşi doamnă Marina”, a mai spus vedeta.

Marina Almășan pleacă în Dubai pentru a petrece Paștele alături de fiul ei

Marina Almășan pleacă în Dubai pentru a petrece Paștele alături de fiul ei

[Sursa foto: Facebook]