Mario Fresh, dedicație pentru Războinici! A cântat și versurile l-au exasperat pe Giani Kiriță: „Ia și tu o octavă, dacă poți”

Mario Fresh a cântat o melodie pentru Războinici. L-a exasperat pe Giani Kiriță.

Autor: M.B.

Faimoșii au câștigat cel de-al treilea joc de protecție cu scorul de 10 la 1. Cu toții s-au bucurat foarte mult, iar pe chipurile Războinicilor se citea dezamăgirea, mai ales că este a doua oară când sunt înfrânți pe același traseu.

Când s-au adunat cu toții pentru a discuta cu Cosmin Cernat despre meci, Mario Fresh a câîntat câteva versuri care i-au deranjat pe Războinici și, mai ales, pe antrenorul Giani Kiriță.

”Suntem zece din zece/ Nimeni nu ne intrece/ Noua razboinici confirma/ Asa ca unul poa’ sa plece”, a cantat Mario Fresh.

Citeste si: Victimele prinse sub dărâmăturile din Turcia continuă să fie salvate: „Copiii noștri stau afară în frig”. A fost salvat un copil de opt ani care a stat sub ruine timp de 52 de ore- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Giani a reacționat imediat: „ Frumoasa maneaua. Foarte frumos, te bag cu… Te bag cu Salam. Esti bine. Ia si tu o octava, daca poti”

„Iau, iau, iau mai multe”, i-a raspuns Mario Fresh.

”De unde o iei?”, i-a raspuns ironic Giani Kirita.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Primele reacții după ce Faimoșii au învins cu 10 la 1! O Războinică va pleca acasă: „Chiar nu am cuvinte”

Adriana Bahmuțeanu îl cunoaște pe „medicul cu opt clase”: „Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. L-am văzut cum injecta...”

„Mi-am propus ca, timp de 40 de zile, sa am orgasm in fiecare zi, indiferent cat de obosita as fi!” Află ce s-a întâmplat până la urmă! Continuarea te va uimi

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies