Marisa Paloma a născut. Prima imagine cu fetița ei: ”Tu ești soarele meu”

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil”, Marisa Paloma, a devenit mămică, astăzi! Vedeta este în culmea fericirii și trăiește cele mai frumoase momente!

Autor: Cristina Ionela

Marisa Paloma este în culmea fericirii! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a adus pe lume, astăzi, o fetiță minunată. Vedeta nu a ezitat nicio clipă să le arate și urmăritorilor ei din mediul online, prima poză cu minunea ce tocmai a venit în viața ei. Marisa și Liviu Stanciu trăiesc cele mai frumoase momente, devenind pentru prima dată părinți. 

Citeste si: Mădălina Pamfile, de nerecunoscut pe perioada sarcinii! Cum a reușit să-și transforme radical corpul: „Să nu vă fie frică să fiți voi”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Tânăra nu s-a putut abține și a postat pe Instagram prima imagine cu fetița ei, al cărui nume îl ține deocamdată secret. Marisa Paloma a publicat alături de poză și o melodie foarte emoționantă: ”You are my sunshine- Tu ești soarele meu”. Pe micuță a iubit-o din prima clipă în care a aflat că e însărcinată, însă în momentul în care a strâns-o la piept, Marisa a simțit, cu siguranță, cele mai intense sentimente posibile. 

Marisa Paloma și fetița ei

Marisa Paloma și fetița ei

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies