Marisa Paloma, ultimele momente înainte de naștere: "Nici să plâng n-am putut, că abia puteam să respir"

Cîștigătoarea „Bravo, ai stil” poate naște în orice moment! Ea a povestit totul pe rețelele de socializare.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Marisa Paloma este încercată de un amalgam de sentimente frumoase în clipele aceastea! În urmă cu câteva momente, ea a ajuns la clinica privată unde urmează să nască și a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Se pare că de această dată nu mai vorbim despre o alarmă falsă, așa cum s-a întâmplat în dățile trecute, când aceasta a ajuns de urgență la spital din cauza contracțiilor puternice.

Iată că se pare că acum a venit momentul, iar fiica ei se pregătește să vină pe lume. 

Pentru că este extrem de transparentă și mereu în contact cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, Marisa Paloma nu s-a sfiit să posteze pe Instagram nici acum, cu puțin timp înainte de naștere. Câștigătoarea „Bravo, ai stil” s-a fotografiat de pe patul unității medicale, pregătită fiind ca în orice moment să o nască pe fiica ei. Sunt momente extrem de emoționante pentru aceasta, care recunoaște că este încercată și de stări de teamă, dar este pregătită să învingă orice de dragul copilului ei. 

„Astăzi învingem și frica de necunoscut... 😭😭😭”, a scris Marisa Paloma în dreptul ultimei fotografii cu ea de pe patul de spital. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Marisa Paloma, momente de panică în urmă cu câteva zile 

Pentru că este pe ultima sută de metri cu sarcina, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a fost încercată de multe stări. În urmă cu circa o săptămână, aceasta a ajuns de urgență la spital, fiind aproape sigură că va naște acasă! 

Citeste si: Marisa Paloma a ajuns la spital, cu puțin timp înainte să nască. Au cuprins-o adevăratele emoții: ”Pot naște oricând”

Vedeta le-a dezvăluit internauților că a trecut prin clipe de maximă tensiune și teama de necunoscut și durerile au copleșit-o enorm. Aceasta a povestit că nu a avut putere nici să plângă, să se descarce, din cauza contracțiilor incredibil de puternice. 

Citeste si: Marisa Paloma, la un pas să nască acasă! Câștigătoarea ”Bravo, ai stil” a trecut prin momente pline de tensiune: ”Abia puteam să respir”

„Am avut cele mai puternice contracții de până acum. Nici să plâng n-am putut, că abia puteam să respir. Jos pălăria în fața tuturor mamelor care au trecut prin contracții și mai puternice. Pur și simplu am zis că nasc acasă”, este o parte din mesajul acesteia, postat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies