Marius Crăciun de la Survivor România rupe inimile fetelor din show! Mellina nu e prima care și-a pierdut capul după el

Marius Crăciun este cel mai nou băiat din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021 și, în primele jocuri, a demonstrat din plin că își merită locul acolo, succesul lui fiind de necontestat.

Marius Craciun
Autor: Calin Perian

In articol:

Dar, pe lângă evidentele calități fizice pe care le are, Marius Crăciun a reușit, deja, să le impresioneze pe fetele din echipa Războinicilor, iar succesul său a devenit imediat vizibil, Mellina trecând la subiect și propunându-i, pe jumnătate doar în glumă, să doarmă alături de ea.

Citeste si: Marius Crăciun, dezvăluiri despre relația sa cu Diana Belbiță: ”Mă bucur că am întâlnit-o”

Dar, trebuie să precizăm, Războinicul Marius Crăciun pare să fie un răsfățat al show-urilor de supraviețuire, el făcând senzație și la ”Ferma”, acolo unde, pe lângă trofeu, a mai câștigat și altceva: inima fostei Faimoase Diana Belbiță, relația lor fiind de notorietate la acea vreme, doar plecarea din țară a luptătoarei făcând ca despărțirea lor să devină realitate.â

Citeste si: Cine este Marius Crăciun de la Survivor România. Războinicul a practicat 12 ani de judo și este pasionat de parkour

”Mellina mi-a propus să dorm lângă ea, dar mi-a spus că cei care dorm lângă ea au plecat acasă. Am ales să dorm cu Andrei”, a spus Marius Crăciun după conversația flirt pe care a avut-o cu cântăreața din echipa Războinicilor.

Cu toate acestea, dacă e să luăm în considerare faptul că Marius Crăciun este obișnuit să cucerească domnișoarele la reality-show-uri, Mellina fiind o femeie singură și, important, la fel de îndrăzneață când vine vorba de ”primul pas” într-o relație precum mai vechea cunoștință a Războinicului, Diana Belbiță, nu ar fi o mare minune ca cei doi să se întoarcă din Republica Dominicană ca... iubiți.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Drama lui Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Familia este cea mai de preț comoară pentru Războinic

Marius Craciun
Marius Craciun si Mellina, conversatie la limita flirtului

Diana Belbiță îl susține pe Marius Crăciun chiar dacă ține cu Faimoșii

Diana Belbiță a reacționat imediat după ce l-a văzut pe Marius Crăciun că s-a alăturat echipei Războinicilor de la Survivor România 2021 și, recunoaște ea, l-ar fi vrut în echipa Faimoșilor.

”Nu mă mai întrebați de ce este la Războinici. Nu eu fac regulile li nu eu aleg echipele, așa cum nici el nu a ales în ce echipă să fie. Nu mă mai întrebați ce echipă susțin, eu merg pe principiul ”Odată Faimos, mereu Faimos”. Dar, în acelșai timp îmi doresc mult ca Marius să fie cel mai bun”, a spus Diana Belbiță, fosta Faimoasă din primul sezon al Exatlon România.

Citeste si: Cum au fost primiți noii concurenți de la Survivor România de Războinici. Marius Crăciun: „Mellina mi-a propus să dorm lângă ea!”

Marius Crăciun s-a alăturat Războinicilor de la Survivor România 2021

Războinicii au nevoie de forțe proaspete, iar Marius Crăciun din Pitești vine la Survivor România 2021 să ajute echipa albastră. În vârstă de 25 de ani, tânărul este pasionat de sport, chiar dacă în viața de zi cu zi are o profesie de manager marketing care nu necesită efort fizic. Marius Crăciun a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. De asemenea, în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Războinicul s-a înscris la Survivor România pentru că își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții, dar și pentru porția de adrenalină pe care o oferă acest show.

Marius Craciun
Marius Craciun si Diana Belbita, atingeri fierbinti intr-un show televizat

Marius Crăciun a practicat 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour. De asemenea, în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Războinicul Marius Crăciun s-a înscris la Survivor România pentru că își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții, dar și pentru porția de adrenalină pe care o oferă acest show.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Belbiță, dezvăluiri uluitoare despre povestea ei de iubire cu ”fermierul” Marius

Diana Belbiță și-a scos ”cucerirea” în oraș! "Prințesa războinică" a petrecut o super seară în compania lui Marius Crăciun. Imagini EXCLUSIVE

Scene fierbinți la TV. Diana Belbiță și Marius Crăciun au împărțit același pat!

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Mirela Vaida! Ce facultate a făcut, de fapt, vedeta: Îmi era imposibil să reuşesc

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

România primește un nou lot de vaccinuri Pfizer. Campania de vaccinare se accelerează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies