Marius Csampar, unul dintre cei mai periculoși criminali din istoria României, ipoteză șocantă în cazul Caracal: "Sunt cert convins"

Unul dintre asasinii înfiorători ai României consideră că Gheorghe Dincă a fost doar un om de legătură în cazul morții celor două fete din Caracal.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Marius Csampar, criminalul care a făcut istorie în țara noastră după ce a ucis cu sânge rece 6 oameni, a comentat recent cazul de la Caracal.

Fostul deținut este de părere că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu au fost omorâte de Gheoghe Dincă, ci de către o altă persoană, care a pus totul la cale.

Citeste si: Bărbatul care l-a jefuit pe Marius Csampar în tren, condamnat la închisoare! Doar o parte din aparatura furată a fost recuperată! EXCLUSIV

Marius Csampar: "Eu nu cred că acest Dincă este vinovat de toate faptele"

Marius Csampar a rămas în istorie ca fiind un criminal cu sânge rece, după ce a ucis 6 oameni, iar pe unul dintre ei l-a decapitat. Deși ințial fusese condamnat la 99 de ani de închisoare, bărbatul a reușit să iasă din spatele gratiilor, pentru bună purtare.

Marius Csampar îl consideră pe Dincă o marionetă în cazul de la Caracal

Gheorghe Dincă

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Acum, fostul deținut a dorit să-și spună părerea în privința a ceea ce s-a întâmplat la Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a fost acuzat de răpirea și uciderea celor două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Csampar este sigur că altul este, de fapt, ucigașul fetelor și nicidecum Dincă, care a fost folosit pe post de marionetă: "Eu nu cred că acest Dincă este vinovat de toate

faptele care i s-au adus lui în cârcă. A, de Luiza și Alexandra sunt cert convins că acest om, acest...nu știu dacă pot să îi zic om, așa cum nici mie nu pot să îmi zic om câteodată, le-a ucis. Eu nu cred.", a declarat Marius Csampar, pe canalul lui de Youtube.

Marius Csampar crede că nu Dincă a fost cel care le-a omorât pe cele două fete

Marius Csampar

[Sursa foto: Captură YouTube]

Marius Csampar a fost eliberat, după ce a stat 22 de ani în spatele gratiilor

Marius Csampar a fost condamnat în trecut la 99 de ani de închisoare pentru că a luat viața a 6 oameni. După 22 de ani petrecuți în spatele gratiilor, însă, bărbatul a fost eliberat condiționat pentru bună purtare. Acum, fostul deținut lucrează la Administrația Domeniului Public, unde adună gunoiul stradal:" Lumea aruncă din mașini gunoaie iar eu trebuie să le strâng de pe o parte și de pe alta. Azi dimineață, cineva mi-a lăsat un mesaj și a spus așa: domnul Csampar, de la vedetă ați ajuns gunoier?

Citeste si: Unde lucrează Marius Csampar, fost condamnat pe viață pentru omor? ”Am fost întrebat dacă am ajuns gunoier” VIDEO

M-a uimit acest om, nu că ar avea dreptate sau că m-aș înjosi eu, dar acest om, copil, nu știu ce e...ar trebui să știe că oamenii care lucrează la ADP, nu contează unde... adică cei care strâng gunoaie, ar trebui respectați și să fie într-un fel sau altul înțeleși că ei stau pe străzi, fie ploaie, fie vânt sau ninsoare, să strângă obiectele pe care le aruncă niște gunoaie. Atâta timp cât ai tomberoane, ai coșuri de gunoi să arunci mizerii de care nu mai ai nevoie, nu poți să te consider decât un gunoi, aruncându-le pe jos.", a povestit Marius Csampar, pe canalul lui de Youtube.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu îl caută disperat pe Marius Csampar, cel mai cunoscut criminal în serie din România! Apel bizar: ”Trebuie să-i transmit ceva...”

Gheorghe Dincă este protejat ”mai bine decât Iohannis”, în închisoare! Dezvăluirile lui Marius Csampar, fost condamnat pe viață, despre ”monstrul din Caracal”: ”Stă singur și...

Legătura incredibilă între “mâncătorul de femei” şi Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies