Marius de la Puterea Dragostei, dezvăluiri uluitoare după despărțirea de Andreea Pirui, la două luni după logodnă: „Cererea în căsătorie a fost din impuls”

La două luni după ce s-au logodit, Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Fostul concurent a vorbit despre motivele care au dus la separare.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

La două luni după ce s-au logodit, Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Fostul concurent a vorbit despre motivele care au dus la separare.

Marius și Andreea Pirui de la Puterea Dragostei s-au despărțit, deși pe data de 14 august, la petrecrea de ziua fostei concurente, cei doi s-au logodit. Părea că totul mergea bine în cuplul lor și că aveau să ajungă în fața altarului, după toate încercările la care a fost pusă relația lor. Din păcate, nu a fost să fie așa, iar ei și-au spus adio, spre dezamăgirea fanilor.


In articol:

După ce Andreea Pirui a povestit de ce s-a despărțit de Marius, la „Totul despre Puterea Dragostei, a venit și rândul lui Marius să spună partea lui de adevăr și să împărtășească cu fanii celebrului cuplu motivele care au dus la această ruptură.

Marius de la Puterea Dragostei, primele declarații despre despărțirea de Andreea Pirui

„Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile. Ea îmi spunea să ieșim cu cineva, eu îi spuneam că nu vreau să mă afișez cu persoana respectivă. Pur și simplu, e alegerea mea. Ea spunea că eu sunt figurant. Dacă eu refuz să ies pe stradă cu anumite persoane, sunt figurant? Nu, e alegerea mea! Atâta timp cât nu judec, nu fac story să spun că ăla e tâmpit, pur și simplu refuz să ies… Ei i se părea că eu sunt ciudat, mie mi se părea incredibil ca ea să vrea să iasă cu anumite persoane”, a spus Marius de la Puterea Dragostei despre despărțirea de Andreea Pirui.

Citeste si: Milioane de români, loviți la buzunare chiar de la 1 ianuarie. Vom plăti mai mult! - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Marius de la Puterea Dragostei și Andreea Pirui, pe vremea când formau un cuplu fericit
Marius de la Puterea Dragostei și Andreea Pirui, pe vremea când formau un cuplu fericit

„Eu i-am mai judecat ei alegerile. M-am certat cu ea în emisiune din pricina Ligiei și ea la un moment dat a ales-o pe Ligi în detrimentul meu, nu așa pe față, dar… Și drept dovadă, Ligi i-a dat mare jet la sfârșit. Ligi e un caz izolat, i-am zis și despre alte persoane, nu aș vrea să le bag în discuție, dar am avut dreptate”, a mai povestit Marius de la Puterea Dragostei.

„Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine pentru că, așa cum spune ea că sunt o persoană rece, dacă eram o persoană atât de rece și atât de fermă pe cât zice ea, de câdn spunea eu stop, era stop. Am și eu suflet și mă las sensibilizat de lacrimile unei femei sau de un mesaj cu „Ce faci, ești bine?”.

Citeste si: Cu cine s-a distrat Andreea Pirui după despărțirea de Marius de la Puterea Dragostei: ”Pentru fetele singure...”

Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarnei, mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenște. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi.

Inelul de logodnă primit de Andreea Pirui de la Marius de la Puterea Dragostei
Inelul de logodnă primit de Andreea Pirui de la Marius de la Puterea Dragostei

Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amânoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat”, a mai declarat Marius de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Raed Arafat a făcut anunțul! E nevoie de declarația pe propria răspundere. Românii trebuie să știe asta

Nu te așteptai la asta! Cu ce se ocupa Mirela Vaida înainte să intre în televiziune? La 17 ani, câștiga mai mult într-o zi decât mama ei într-o lună

Andreea Pirui, cutremurător cum a fost ultima întâlnire cu bunica! ”Atunci a fost ultima dată când am văzut-o”

Bianca Comănici, primele declarații despre despărțirea dintre Andreea Pirui și Marius! "Eu mă așteptam să se întâmple..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies