Vedete

Marius Moga, eclipsat de Delia la ziua lui! Cantareata a fost vedeta serii!

Marius Moga a fost eclipsat de Delia, chiar la petrecerea de ziua lui. Invitatii lui au roit in jurul celei mai tari cantarete din Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Marius Moga, eclipsat de Delia la ziua lui! Cantareata a fost vedeta serii!icon photo

Marius Moga, eclipsat de Delia, chiar la petrecerea lui. In decembrie, de ziua lui de nastere, compozitorul si-a invitat prietenii la un local din Capitala. Printre acestia s-a numarat si Delia. 

Pe 30 decembrie, Marius Moga a implinit frumoasa varsta de 36 de ani, prilej de a petrece cu cei mai apropiati oameni. Artistul si-a invitati prietenii la un local din Capitala, unde i-a servit cu preparate alese si bauturi rafinate.

Dupa ce a fost felicitat de invitati, artistul nu a mai fost vedeta serii, asa cum era normal, el fiind sarbatoritul. Marius Moga a fost eclipsat de Delia, in jurul artistei strangandu-se toti prietenii lui.

“Toti roiau in jurul Deliei, incercau sa intre in vorba cu ea, o intrebau daca mai are nevoie de ceva, daca vrea sa i se mai aduca ceva, toti o complimentau. Ea statea la masa, iar in jurul ei erau toti invitatii, de parca au venit pentru ea, si nu pentru Moga”, sustin surse din anturajul lui Marius Moga, care a fost eclipsat de Delia, la ziua lui.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune