Martoră la incendiul de la institutul Matei Balș, declarații șocante! "Pacienții țipau, a fost o bubuitură tare..."

O martoră la incendiul de la Institutul Matei Balș face declarații șocante.

Martoră la incendiul de la institutul Matei Balș, declarații șocante!
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

O martoră la incendiul de la Institutul Matei Balș face declarații șocante despre momentele în care a izbucnit incendiul. Femeia a declarat că a auzit gălăgie și oameni care țipau. 

Martoră la incendiul de la Institutul Matei Balș

În această dimineață, a avut loc un incendiu puternic la Institutul Matei Balș din Capitală, în urma căruia patru persoane s-au stins din viață, iar alte 120 de persoane au fost evacuate și transportate la alte unități. 

Citeste si: Toni Grecu se afla internat la institutul Matei Balș din București când a izbucnit incendiul! Care este starea de sănătate a actorului: "Era conectat la butelie de oxigen..."

O martoră a făcut declarații șocante despre momentul în care a izbucnit incendiul. Se pare că s-a auzit gălăgie, iar apoi oameni care strigau. O bubuitură tare s-a auzit în scurt timp, iar, potrivit declarației femeii, se pare că s-ar fi auzit ca o bombă. Se vedea doar fum la parterul pavilionului, iar acesta a ajuns chiar până la curtea martorei. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Am auzit gălăgie, au strigat! Dacă eu de la 5 m-am sculat și nu am mai putut să dorm... A fost o bubuitură tare de tot, ziceai că e bombă. Am văzut numai fum la parter. Toată curtea noastră era plină de fum. M-am dus și m-am uitat! Au fost și pacienți răniți grav, au fost și morți. Pacienții țipau săracii“, a punctat femeia care locuiește lângă spital, portivit Antena3. 

Martoră la incendiul de la institutul Matei Balș, declarații șocante! "Pacienții țipau, a fost o bubuitură tare..."
Martoră la incendiul de la institutul Matei Balș, declarații șocante! "Pacienții țipau, a fost o bubuitură tare..."

Toni Grecu, internat la Matei Balș

Toni Grecu era internat la Matei Balș atunci când a izbucnit incendiul. Soția actorului face primele declarții despre starea de sănătate. 

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi.

Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a declarat pentru Cristina Grecu, soția artistului, potrivit Libertatea. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un pacient de la Institutul ”Matei Balș”, declarații cutremurătoare: ”S-a stins lumina, s-a oprit oxigenul la care eram legat și s-a făcut liniște”

Toni Grecu se afla internat la institutul Matei Balș din București când a izbucnit incendiul! Care este starea de sănătate a actorului: "Era conectat la butelie de...

Rudele pacienților internați la Matei Balș așteaptă informații despre cei dragi! Oamenii sunt disperați: ”Am aflat de la știri”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunţ oficial pentru toţi elevii şi profesorii! Se aplică de 1 martie. Ministrul a spus clar

Alimentul care stimulează cel mai mult hormonii sexuali și crește potența. Nu este vinul! Mihaela Bilic a explicat care este secretul

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies