Mărturii horror despre criminalul de la Caracal: "Mi-a spus că-mi dă bani dacă mă culc cu el" - Ce le-a făcut fetelor pe care le-a răpit și apoi le-a ucis: "Le-a luat, le-a pus formol la gură"

Mărturii horror despre criminalul de la Caracal

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Mărturii horror despre criminalul de la Caracal. Vecinii și cunoștințele criminalului de la Caracal vorbesc cu groază despre el.

Gheorghe Dincă are 57 de ani, trăia într-o mizerie de nedescris și avea o mulțime de câini în curte.

Mărturii horror despre criminalul de la Caracal: "Mi-a spus că-mi dă bani dacă mă culc cu el" - Ce le-a făcut fetelor pe care le-a răpit și apoi le-a ucis: "Le-a luat, le-a pus formol la gură"

O femeie care susține că a lucrat pentru scurt timp pentru Gheorghe Dincă a povestit un episod care a băgat-o în sperieți. Și ea fusese luată la ocazie de bărbatul care le-a ucis pe cele două adolescente.

fara descriere

„Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari”, a spus femeia pentru Observator.

Citeste si: Cine este unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre adolescentele dispărute la Caracal. Alexandru Cumpănaşu s-a dezlănţuit în direct

Citeste si: Prima reacție a suspectului în cazul fetelor dispărute la Caracal! Ce spune presupusul criminal

Citeste si: Imagini greu de privit! Mama uneia dintre fetele ucise din Caracal, în fața casei criminalului: „Îl omor cu mâinile mele”

Una dintre vecinele lui Gheorghe Dincă a aflat detalii despre crimele comise de bărbat.

„Fata asta de aici care e de la Dobrosloveni (n.r. Alexandra Măceșanu) e colegă cu fata mea care e la 'Mihai Viteazu' şi de dimineaţă auzirăm că s-ar fi găsit topite, ce să vă spun, aşa am auzit şi eu. Am auzit că le-a luat, le-a pus formol la gură la ocazie, a adus-o acasă a legat-o de masă, că-i plăceau filmele de groază lui. Asta am auzit şi noi, vă daţi seama, ce vorbeşte toată lumea”, a declarat vecina lui Gheoghe Dincă pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate