Imagini greu de privit! Mama uneia dintre fetele ucise din Caracal, în fața casei criminalului: „Îl omor cu mâinile mele”

Mama uneia dintre fetele dispărute din Caracal a venit să identifice lucrurile găsite în casa presupusului criminal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Imagini greu de privit au fost surprinse lângă casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal care ar fi ucis două fete dispărute în Caracal.

Mama Luizei Melencu, una dintre adolescente, cea care era de negăsit din luna aprilie, a fost filmată în timp ce urlă de durere, strigând de ce i-a fost omorât copilul.

Părinții celor două adolescente au fost chemate ca să identifice obiectele găsite în locuința presupusului criminal.

fara descriere

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupa, de fapt, Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: "Soția lui a venit din Italia, săptămâna trecută, a bătut-o, nici nu a lăsat-o să intre în curte"

Citeste si: Familia uneia dintre fetele dispărute la Caracal, chemată să identifice obiectele fetei! Momente dramatice după descoperirea macabră din această dimineață

Citeste si: O tânără a leșinat în fața presupusului criminal din Caracal. Rămășițe umane găsite în casa mecanicului auto

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din judeţul Olt, comuna Dioşti, a dispărut în 14 aprilie. De atunci, pe "Lulu", aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie, nu a mai văzut-o nimeni.

Ruptă de durere, mama Luizei, care era în drum spre București, atunci când a aflat că fiica sa ar putea fi moartă, a jurat răzbunare.

"De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani...de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!", striga femeia, printre lacrimi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate