Mărturiile terifiante ale unei românce: „L-au băgat în sac și au spus că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus”

Elena și-a pierdut de curând un membru al familiei, iar acum face dezvăluiri tulburătoare despre felul în care autoritățile gestionează situația

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Mărturiile terifiante ale unei românce: „Au băgat mortul în sac și au spus că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus”


In articol:

O româncă face dezvăluiri cutremurătoare în ceea ce privește situația generată de pandemia de coronavirus în țara noastră. Femeia susține că autoritățile o obligă să declare că o rudă de-a ei a murit de coronavirus.

„Îți obligă familia să spună că a murit de corona”

Elena a povestit cu disperare evenimentul pe pagina de Facebook. Potrivit femeii, la scurt timp după ce au anunțat decesul unui membru din familia ei, cadavrul a fost pus într-un sac și nu i-a fost permis să îl ridice, numai în cazul în care declara că a murit de coronavirus. 

Citeste si: Gina Pistol a făcut pasul care îi va schimba viața. A spus-o chiar ea

Citeste si: IMAGINI BOMBĂ cu bebelușul Siminei de la Puterea Dragostei și al lui Alex Zănoagă! Cei doi l-au arătat pentru prima oară pe Dominic, exclusiv, pentru WOWbiz.ro!!! PREMIERĂ

”Poate că aveam îndoieli, când auzeam săptămânile trecute că în cazul în care vei avea nenorocul să mori în această perioadă, îți obligă familia să declare că a murit de CORONA.

Mărturiile terifiante ale unei românce: „Au băgat mortul în sac și au spus că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus”

Citeste si: Semnal de alarmă pentru toate firmele din România. Raed Arafat a fost clar: „Va fi obligatoriu. La locul de muncă nu mai intri dacă...”

Citeste si: Cu el se iubește mama Anei Maria, fata lui Aurelian Preda! Magdalena stă în Italia FOTO

Exact asta s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-au ridicat persoana decedată într-un sac spunând că trebuie să declarăm că a murit de coronavirus.

Nu vom face asta mincinoșilor, cu tot fake-ul vostru! Corona!De două luni, toată lumea moare de corona, nimeni de altceva. Pe bune???? Ați zăpăcit o lume cu știri false, ne distrugeți psihic, gunoaielor”, a scris Elena pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate