Mărturisire dureroasă a mamei Ioanei Condea! Ce face băiețelul tinerei omorâte de un proxenet când își vede bunica plângând

Mama Ioanei Condea este sfâșiată de durere, la șase luni după moartea fetei sale, mutilată de un proxenet în Germania.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ioana Condea a murit într-un spital din Germania, la finalul lunii ianuarie, la 5 ani după ce fusese bătută cu bestialitate de un proxenet. Au trecut aproape șase luni de când Ioana a încetat din viață. A rămas în urma ei o familie distrusă, mama și tatăl Ioanei au acum grijă de băiețelul ei, rămas orfan. David a împlinit 6 ani și și-a văzut mama doar de câteva ori în viața lui, pentru că în ultimii 5 ani Ioana a zăvut pe un pat de spital în Germania.

Grațiela Condea, mama Ioanei, este sfâșiată de durere, îți plânge fata cu disperararea părintelul care și-a îngropat odorul. De multe ori însă plânge pe furiș pentru că David este trist când îți vede bunica înlăcrimată.

Citeste si: Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Strigătul de ajutor al unui militar român! Ar face orice pentru a-și salva iubita: „Anul viitor urmează să mă căsătoresc”

Citeste si: Băiețelul Ioanei Condea, tânăra moartă în Germania, după ce a fost bătută crunt de un proxenet, a împlinit 6 ani! Mesajul dureros al bunicii sale

”David nu suportă să mă vadă că plâng, dar câteodată simt că nu mai pot. Mă gândesc la David însă și încerc să rezist, pentru că este sufletul nostru. Este prea mare durerea, numai cine a trecut prin așa ceva poate înțelege cum e să-ți bagi copilul de 24 de ani în pământ”, povestește îndurerată Grațiela Condea pe pagina ei de socializare.

fara descriere

Ioana Condea a zăcut în spital în Germania timp de aproape 5 ani, după ce a fost bătută de un proxenet

Ioana Condea, în vârstă de 24 de ani, a murit în data de 13 ianuarie 2019 și a fost înmormântată în data de 5 februarie, în localitatea natală Bobolia,

Ioana Condea s-a stins pe un pat din spitalul din orașul Koln în care era internată încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate de proxenentul Robert Tănase. Bărbatul se pare că și-a ieșit din minți atunci când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii, și a bătut-o cu bestialitate până a lăsat-o lată. În urma loviturilor puternice, românca a intrat în comă, apoi a ajuns, practic, o legumă. Așa a fost Ioana Condea aproape 5 ani, până când și-a dat ultima suflare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate