Strigătul de ajutor al unui militar român! Ar face orice pentru a-și salva iubita: „Anul viitor urmează să mă căsătoresc”

Un militar român trece printr-o situație disperată. Iubita lui a fost diagnosticată cu cancer, iar el ar face orice pentru a o salva.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Silviu Gabriel Ciolan, un tânăr militar român, trăiește o adevărată dramă. Georgiana, logodnica lui, are doar 24 de ani și abia așteaptă de devină soția lui. Din păcate, a fost diagnosticată cu cancer.

Silviu este disperat și pare în stare de orice pentru a o salva pe Georgiana. A făcut două împrumuturi și până acum a reușit să facă rost de 30.000 de euro. Din păcate, este nevoie de mai mulți bani pentru ca el și Georgiana să danseze la nunta pe care au programat-o pentru luna septembrie a anului viitor.

Citeste si: Andreea Marin, noi declarații despre divorțul de Bănică Jr.! De ce n-au mai continuat împreună și cum i-a spus, de fapt, Violetei că se desparte de tatăl ei

fara descriere

Mesajul cutremurător al lui Silviu

"Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începând cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mică durere la piciorul stâng. Dupa cateva investigații, internări, analize, și un prim diagnostic greșit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase până la șold. Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drept, pe femur, de 3 mm.

Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm....Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape... 30 mii euro.

fara descriere

Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteza, în cel mai fericit caz. În cel mai rau, i se poate amputa piciorul... se poate pierde lupta.... Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar să iși termină lucrarea de dizertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Vă mulțumim din suflet!", este mesajul lui Silviu.

Liga Militarilor profesioniști a distribuit povestea emoționantă a lui Silviu și a Georgianei.

„Haideți băieți să-l ajutăm pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel!
Cont bancar: CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel. IBAN : RO24RNCB0133145990540001”, este mesajul publicat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate