Mărturisiri zguduitoare despre starea lui Mihai Constantinescu: „E o mână de oase și piele. Are mormântul pregătit”

Starea lui Mihai Constatinescu este gravă. Conform apropiaților, mormântul artistului este deja pregătit, iar el e de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihai Constantinescu a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgențe Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au făcut eforturi mari pentru cântăreț, însă sunt rezervați în privința șanselor lui.

“Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat luni dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Una dintre persoanele care l-au vizitat pe Mihai Constantinescu la spital a făcut mărturisiri șocante.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit pentru Cancan.

Citeste si: Șocant! Cum l-a găsit de fapt soția pe Mihai Constantinescu în casă și ce i-au spus medicii! Creierul cântărețului nu a fost oxigenat 15 minute! EXCLUSIV

Citeste si: Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

fara descriere

Soția lui Mihai Constantinescu este la pământ

Simona Secrier, femeia care îi este alături lui Mihai Constantinescu de mai bine de 23 de ani, este extrem de afectată de ceea ce i se întâmplă artistului.

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona Secrier, soția lui, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate