Mary de la Puterea Dragostei a făcut-o praf pe Roxana! „Femeie urâtă și proastă...”

Mary de la Puterea Dragostei a izbucnit după ce Roxana a vorbit urât despre ea. Fosta concurentă a făcut-o praf.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mary de la Puterea Dragostei a părăsit emisiunea în urmă cu ceva timp și, spune ea, nu mai vorbesște cu niciuna dintre fetele pe care le-a cunoscut în timpul participării ei la emisiunea din Istanbul.

Chiar dacă atunci când concurenții s-au întos în România pentru a-și petrece vacanța de Paști alături de cei dragi Mary a fost în club și s-a distrat alături de Roxana, se pare pe cele două nu le leagă o prietenie.

Citeste si: Raluca Bădulescu, la plajă alături de Cătălin Botezatu! Primele imagini de pe marginea piscinei

Citeste si: A născut acasă și i-a dat bebelușul tatălui. El l-a băgat într-o pungă de plastic și a plecat la spital. Ce s-a întâmplat acolo a șocat autoritățile și cadrele medicale

Citeste si: Ea este noua iubită a lui Raffa de la Puterea Dragostei! Primele declarații ale blondinei despre relația cu fostul iubit al lui Mary

Mary de la Puterea Dragostei a făcut-o praf pe Roxana

După ce Roxana a vorbit urât despre Mary în timpul emisiunii, ea a decis să-și spună părerea sinceră.

„Roxana este dornică de scandal, este pregătită să contrazică pe toată lumea, chiar dacă ea știe că nu are dreptate... Femeie urâtă și proastă, pfoaa... Să te ferească Dumnezeu din calea ei! Acest specimen se crede extrem de frumoasa și foarte deșteaptă și nu ratează nicio ocazie să vorbească urât de altcineva”, a scris Mary pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea, discriminată în mod oficial! Ce s-a întâmplat cu jurnaliștii care au ironizat-o după congresul PSD?

Întrebată de ce a fost cu Roxana în club dacă are o părere atât de urâtă despre ea, Mary nu s-a ascuns. „Pe ea să o întrebi, că ea m-a jignit în emisiunea de ieri. Eu nu mi-aș fi spus părerea public despre ea”, a răspuns Mary.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: