Iubita lui Liviu Dragnea, discriminată în mod oficial! Ce s-a întâmplat cu jurnaliștii care au ironizat-o după congresul PSD?

Publicația de satiră Times New Roman a pierdut procesul prin care cerea anularea amenzii de la CNCD în cazul iubitei lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Times New Roman va trebui să plătească amenda dată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după apariția articolului legat de iubita lui Liviu Dragnea și a femeilor din PSD. Publicația a contestat în instanță amenda dată de CNCD în valoare totală de 16.000 lei, însă a pierdut. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată în 15 zile cu recurs.

Procesul prin care Irina Tănase, Gabriela Firea, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu solicită despăgubiri totale de o jumătate de milion de euro, considerându-se jignite de un articol apărut după congresul PSD, a intrat momentan în impas. Au apărut mai mulți interveninenți care au solicitat căi de atac împotriva căilor de respingere a cererilor de interevnție, iar până la soluționarea acestora cauza a fost suspendată.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu nora Vioricăi Dăncilă! Elena, printre cele mai frumoase bugetare din România

Citeste si: Claudiu Manda și-a cumpărat un ceas de 7.000 euro pentru ”a da bine” la Parlamentul European! Soțul Olguței Vasilescu vrea să impresioneze la Bruxelles

Citeste si: Fortaleza, paradisul policienilor români, a devenit iadul gangsterilor! Orașul brazilian a fost sub asediul bandelor violente

TNR susține că este nevinovat!

Times New Roman a acuzat o intervenție a politicului în decizia CNCD, motivând că libertatea de exprimare este bunul cel mai de preț într-o democrație. De asemenea, publicația consideră că acțiunea femeilor din PSD ca fiind o încercare de intimdare a presei, în condițiile în care articolul respectiv a fost unul satiric.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate