Mary de la „Puterea dragostei”, imagine incendiară cu Bogdan Mocanu: „Viața se schimbă atât de repede...”

Mary de la „Puterea dragostei” și-a făcut o fotografie alături de Bogdan Mocanu. Ce le-a transmis aceasta fanilor. Totul este clar acum, iată cum se înțeleg cei doi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
După ce în urmă cu câteva zile Bogdan Mocanu a sărutat-o apoi a refuzat-o, Mary a pornit un nou „asalt” asupra lui.

Încă de la venirea în casa „Puterea dragostei”, lui Mary i s-au aprins călcâiele după Bogdan Mocanu, însă acesta i-a spus că și-ar dori să nu se grăbească.

După ce a aflat că Bogdan este interesat de Roxana și de alte colege de competiție, Mary a plâns pe umărul lui Hamude. Însă, relațiile dintre ea și Bogdan par să fie mai bune ca niciodată, iar Mary a imortalizat momentul în care se află în brațele lui Bogdan.

Citeste si: Oana Zăvoranu, anunț de ultimă oră pentru fanii săi: „Mi-e teamă!” Ce se întâmplă cu vedeta

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj pentru fanii săi, de pe patul de spital! Câte zile mai stă internată

Citeste si: Serghei Mizil o desființează pe Brigitte Năstase, după săruturile pătimașe cu Florin Pastramă: „S-a mai auzit pe la pușcărie de ea”

Viaţa se schimbă atât de repede... Mă simt recunoscătoare să mă aflu alături de atâţia oameni minunaţi”, a scris Mary în dreptul fotografiei cu Bogdan, iar fanii au început imediat să se întrebe unde au realizat fotografia.

fara descriere

„Ești împreună cu el? / Cei mai frumoși, mi-aș dori din tot sufletul să fiți împreună ați fi perechea potrivită/ îi descalifică până la urmă pe cei care au încălcat regulamentul”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor celor doi.

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Alexandru Zănoagă de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că se iubește cu Simina

Simina și Alex Zănoagă sunt cel mai proaspăt cuplu din casa Puterea Dragostei.

După o relație scurtă dar intensă cu Jador și după ce Andy a dezvăluit în cadrul unui interviu la Teo Show că s-a sărutat cu ea în culise, Simina s-a reorientat, iar acum formează un cuplu cu Alexandru. Cei doi tineri concurenți de la Puterea Dragostei au recunoscut într-un final că sunt împreună.

La scurt timp după ce au anunțat oficial că formează un cuplu cu Simina, Alexandru Zănoagă nu s-a putut abține și a făcut o postare specială.

Simina și Alexandru s-au pozat împreună într-un colț al casei de la Puterea Dragostei. La descriere, Zănoagă a scris: "Inima mea!". Imediat, felicitările au început să curgă, la fel și inimioarele de apreciere pentru noul cuplu din cadrul emisiunii-fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate