Mary de la Puterea Dragostei, primele declarații despre relația cu Beni! ”Trăim la maximum” Cum a cucerit-o tânărul EXCLUSIV

Mary s-a întors în casa de la Puterea Dragostei și la scurt timp a format un cuplu cu Beni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mary a dezvăluit că s-a întors în casa de la Puterea Dragostei pentru a lămuri situația cu fetele, mai ales după câteva discuții aprinse cu Simina. Numai că, ajunsă în casă, Mary s-a apropiat de unul dintre ultimii băieți intrați în emisiune, este vorba despre Beni.

Mary, adevăratul motiv pentru care s-a întors la Puterea Dragostei

”Când m-am întors în casa Puterea Dragostei venisem cu alte planuri, în niciun caz să imi fac o relație, chiar îmi pierdusem speranța că îmi voi găsi pe cineva. Mi-am încărcat bateriile acasă și am venit să lămuresc lucrurile cu fetele. Însă ajunsă aici planurile s-au schimbat și l-am întâlnit pe Beni, cu care am început sa interacționez”, ne-a povestit Mary.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Război total între Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei! S-a ajuns la amenințări serioase: „Dă-mă în judecată!”

Citeste si: Mary și Beni de la Puterea Dragostei, cel mai nou cuplu din emisiune! Primele imagini cu ce doi îndrăgostiți! Iata cum au reacționat fanii

Citeste si: Mama lui Iancu de la Puterea Dragostei nu este de acord cu relația lui cu Roxana! Ce a transmis concurenta când a auzit asta!

fara descriere

Blonda ne-a mărturisit și cum este acum relația ei cu Beni. ”Începuturile sunt atât de dulci și pline de speranțe. Suntem împreună și trăim la maximum fiecare moment, profităm de tot ce ne oferă această experiență și lăsăm timpul să decidă. El a făcut primul pas, am intrat în casă și am găsit pe masă un buchet de flori, nu mă așteptam să fie pentru mine, așa că nici nu m-am uitat la el. Avea însă un bilețel pe care scria ”Pentru Mari, de la un admirator secret”, ne-a mai spus Mary, care acum formează în casa de la Puterea Dragostei un cuplu cu Beni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate