Mary de la Puterea Dragostei, secretul bine păzit despre studiile ei!

Mary de la Puterea Dragostei nu a reușit, după ce a terminat liceul să obțină și diploma de bacalaureat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În casa de la Puterea Dragostei, Adrian a râs în urmă cu câteva zile de Bianca, pentru că tânăra a dezvăluit că nu ș-a dat încă ”examenul de maturitate”.

Bianca a absolvit liceul în urmă cu un an și a mărturisit că nu a dat și bacalaureatul.”Nu am dat BAC-ul, nu mă simt pregătită. O să-l dau când știu că o să-l iau”, a spus Bianca.

Ei bine, puțini sunt cei care știu că nici Mary de la Puterea Dragostei nu are BAC-ul dat. Ca și Bianca, Marinela Mavrodin are diferite cursuri de make-up făcute, și vrea să se specializeze în această meserie.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Bogdan Mocanu! Formează cei doi un cuplu?

Citeste si: Mary l-a luat la palme pe Adrian la "Puterea Dragostei"! Ce a declanșat furia concurentei: "Ești prost rău!"

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, imagini super sexy! Cele mai fierbinți poze

Mary de la Puterea Dragostei nu are BAC-ul luat

Secretul lui Mary a fost însă dezvăluit într-o emisiune tv, atunci când a fost făcut un reportaj cu tânăra la un salon de înfrumusețare. Întrebată de patroana salonului respectiv dacă are diploma de BAC, necesară la angajare, Mary a spus că nu. Marinela Mavrodin, care are 20 de ani, nu a precizat dacă nu a reușit să treacă acest examen sau nici măcar nu l-a dat până acum. 

fara descriere

Marilena Mavrodin, alintată Mary, a mai fost concurentă într-un show tv în Thailanda. Acolo se dusese cu iubitul ei, de care s-a despărțit la scurt timp, vrăjită de o ispită masculină  (Vezi cum arată acum fostul iubit al lui Mary). După ce s-a întors de pe insulă, Mary a fost singură o perioadă. Până s-a hotărât să-și încerce norocul la Puterea Dragostei, unde speră să-și găsească dragostea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate