Mary și Robert au fost eliminați de la Puterea Dragostei! Mesajul emoționant transmis de Andreea Mantea în gală, cu lacrimi în ochi

Gala Puterea Dragostei 22 septembrie. Mary și Robert au fost eliminați din emisiune.

Autor: A.V.

In articol:

Ligi, Andra, Mary și Mariana au primit ficare câte un cartonaș galben în urma conflictelor și ieșirilor violente din ultima săptămână. Concurentele și-au cerut iertare.

Bianca, Bogdan Mocanu și Fizz sunt primii protejați în această gală de sâmbătă. Pe lângă aceștia, o altă fată trebuie protejată, iar în urma voturilor din partea băieților, fata protejată este Paula.

În urma voturilor din partea concurenților de la Puterea Dragostei, concurenții care au fost nominalizați spre eliminare au fost Mary și Robert. Bianca a început să plângă în momentul în care a văzut că Mary a fost nominalizată spre eliminare din emisiune.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, expert in bucatarie! Am aflat ce știe să gătească bruneta și care e mâncarea preferată a lui Livian!

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Cine sunt concurenții favoriți ai săptămânii la Puterea Dragostei

Mary și Robert au fost eliminați de la Puterea Dragostei

Favoritul din această săptămână dintre Bianca și Bogdan Mocanu, cel care va fi lider în casă săptămâna viitoare este Bogdan Mocanu. Mary și Robert părăsesc Casa Puterea Dragostei.

”Casa nu este protejată și am decis să plecați împreună prin eliminare, nu prin descalificare”, a fost mesajul Andreei Mantea pentru cei doi concurenți de la Puterea Dragostei.

”Vreau să ai grijă de ea, a suferit enorm, de asta a fost atât de judecată pentru a ales greșit de fiecare dată, de asta este văzută așa, atât de dură, a suferit foarte mult, vreau să ai grijă de ea, să o protejezi, să o faci să se simtă mai dură. Dar și tu să te lași iubită, chiar dacă va fi greu”, le-a transmis Andreea Mantea cu lacrimi în ochi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nimeni nu știa asta despre Thalida de la ”Puterea Dragostei” și Kamara! Ce spunea blondina, când avea doar 14 ani, despre artistul care ar fi făcut-o femeie

Puterea dragostei 22 septembrie. Ce se întâmplă în gală: Bianca îl atacă pe Fizz, Jador a rupt tăcerea și îi aruncă vorbele grele Andrei

S-a aflat când se întoarce Jador în casa Puterea Dragostei! Fanii au luat foc când au aflat

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

A ajuns la final! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ a anunțat în direct la PRO TV: Așteptarea a luat sfârșit

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Doliu în muzica internațională! Solista unei trupe celebre a murit din cauze necunoscute

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies