Mașina unui bărbat din Satu Mare a luat foc dintr-o dată și a ars în totalitate. Cum s-a petrecut totul

Mașina unui bărbat din Satu Mare a luat foc dinstr-o dată din cauza unui scurt circuit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Un scurt circuit electric la compartimentul motor al unui autoturism a condus la izbucnirea unui incendiu, care a cuprins rapid întregul autovehicul.

Citeste si: Accident cumplit la Vișeu de Sus! Doi tineri au zburat cu Mercedesul după ce au intrat cu viteză într-un cap de pod

Citeste si: Un copil de trei ani din Vaslui a murit după ce au căzut peste el haine în flăcări. Micuțul era ars în proporție de 75%

Citeste si: I-am prins în fapt! Imaginile flagrantului, în exclusivitate! Cum funcționează instituțiile fundamentale ale statului, în Găurenii de Jos, satul unde „Moldovenii” sunt la putere!

Mașina unui bărbat din Satu Mare a luat foc dintr-o dată și a ars în totalitate. Cum s-a petrecut totul  

Pompierii sătmăreni au fost solicitați, în această dimineată, să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la un autoturism parcat pe Drumul Careiului (Cartier Micro 16) din municipiul Satu Mare. Forțele de intervenție au reușit lichidarea rapidă a incendiului și protejarea celorlalte autoturisme parcate în apropiere.
În urma evenimentului, autoturismul incendiat a ars în proporție de aproximativ 90%, iar din cauza radiației de temperatură alte două autoturisme au fost ușor deteriorate.

Incident grav pe podul Pipera din Capitală. Un șofer de taxi din Capitală la un pas de a fi incinerat la locul de muncă

Șoferii din zona Pipera s-au speriat teribil în această dimineață când un taxi aflat în trafic a luat foc dintr-o dată.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață în jur de ora 6.50. Șoferul a observat că iese fum de la motorul autotorismului, iar șoferul s-a autoevacuat. Autotorismul putea exploda în orice moment din cauza sistemului GPL, astfel că traficul a fost blocat complet până la remedierea situației. Din fericire, şoferul, în vârstă de 44 de ani a scăpat teafăr și nevătămat. Bărbatul era singur în taxi atunci când a văzut că iese fum.

Citește întreaga știre aici

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate