Matteo Politi, medicul impostor, a recunoscut: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică”. Cum se apără italianul și ce studii spune că are

Matteo Politi a devenit unul dintre cei mai cunoscuți medici din România în luna februarie a acestui an, după ce s-a aflat că nu avea drept de practică în România. Italianul a recunoscut ce studii are.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Matteo Politi, italianul care era cunoscut în Românnia drept Matthew Mode, a ajuns pe primele pagini ale presei după ce s-a aflat că nu era medic estetician, așa cum pretindea el. Se lăuda cu un CV impresionant, iar experiența pe care pretindea că o are l-a ajutat pe acesta să devine destul de bine văzut și chiar și persoane publice au apelat la el pentru anumite intervenții.

Imediat ce a ieșit la iveală că Matteo Politi nu ar fi fost de fapt medic și că avea doar niște diplome false, a început un adevărat scandal,iar el a fost reținut. Italianul își susține în continuare nevinovăția.

Citeste si: Emil Rengle, coregrafie de senzație pe o manea! Cum a dansat pe melodia lui Cătălin de la Alexandria care face furori pe Tik Tok, Tu ai ceva ce-mi place

fara descriere

Ce studii și cursuri a urmat Matteo Politi, medicul impostor

„În ceea ce priveşte studiile, arăt următoarele: în Italia am terminat 5 ani de şcoală elementară, 3 ani de şcoală generală cu diplomă de absolvire, 2 ani de liceu, iar restul studiilor liceale au durat 3 ani şi le-am făcut online, la o şcoală americană, Wac, unde examenele aveau loc în timp real, prin intermediul unor videoconferinţe, studii pe care le-am terminat în anul 1999. Aceste ultime studii efectuate online nu le-am supus spre recunoaştere în Italia, întrucât oricum cei de acolo erau reticenţi la recunoaşterea acestor studii, autorităţile din Italia începând să recunoască studiile online abia în urmă cu 5-6 ani.

Arăt totodată că diploma de licenţă, eliberată de Facultatea din Priştina, mi-a fost recunoscută şi de autorităţile din Anglia, în contextul în care doream să urmez acolo un curs în minilifting cu laser, însă nu îmi mai amintesc anul în care s-a întâmplat acest lucru. În Italia am făcut o greşeală la un moment dat. În urmă cu 10 ani, în sensul că am lucrat ca medic, fără să am acest drept”, a spus Matteo Politi, conform Cancan.

Italianul care a lucrat ca medic în Rpomânia deși nu avea drept de practică spun că a absolvit mai multe cursuri în diverse țări din Europa. În plus, el spune că nu este chirurg plastician și că nici nu a pretins vreodată acest lucru. Iată explicația: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică şi nu am practicat niciodată chirurgia plastică. Eu am urmat doar cursuri de chirurgie estetică – cosmetică, iar aceste cursuri le-am urmat în Anglia şi Spania. Spre exemplu, dacă cineva are nevoie de reconstrucţia unui membru, eu nu fac acest lucru, această intervenţie ţinând de chirurgie plastică”, ar fi spus Matteo Politi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate