Matteo va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată cu primul copil

Matteo va deveni tătic în lunile ce urmează. Iubita artistului este însărcinată în cinci luni.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Matteo va deveni tătic în lunile ce urmează. Iubita artistului este însărcinată în cinci luni și puțin a mai rămas până când cei doi vor forma o familie.
Matteo și Elena au dus până acum o relație discretă, cât mai ferită de lumina reflectoarelor. Și același lucru au încercat să îl aplice și când au aflat că vor deveni părinți.
Abia acum, artistul și partenera lui au confirmat vestea pentru revista VIVA!.

„Sunt însărcinată în 25 de săptămâni și așteptăm cu drag o fetiță”, a declarat Elena, pentru VIVA!

Matteo și Elena vor deveni părinți la începutul anului 2020 și sunt extrem de încântați.

Matteo s-a iubit și cu Delia Matache. Cei doi s-au despărțit în 2008

fara descriere

În urmă cu mai bine de 10 ani, Matteo avea să încheie o frumoasă poveste de dragoste pe care a trăit-o alături de cea mia în vogă artistă a momentului din România.
Delia și Matteo au rămas în relații de amiciție, chiar și după despărțire, iar artistul a avut doar vorbe frumoase de spus despre fosta lui iubită.

"Cu Delia am rămas în relaţii OK, ne salutăm, vorbim când ne vedem. Nu i-aş spune «nu» pentru noi colaborări dacă s-ar mai ivi ocazia, cu voinţă din ambele părţi. Chiar dacă eram mai cruduţi când am avut o relaţie, am fost destul de maturi încât să folosim un detergent de calitate, să se spele tot ce a fost rău. Faptul că nu am acum o relaţie nu are legătură cu nicio fostă iubită, ci doar cu felul meu de a fi", declara Matteo în urmă cu ceva timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate