Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. A descoperit că are, de fapt, cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

A crezut ca de vina e stresul dinaintea nuntii, dar a descoperit ca avea cancer in stadiul 4

Distribuie pe:

Autor: R.L.

a-descoperit-ca-are-cancer-in-stadiul-4
a-descoperit-ca-are-cancer-in-stadiul-4


In articol:

Această femeie în vârstă de 36 de ani a început să se simtă brusc rău înainte de nuntă. Medicii i-au spus că e din cauza stresului. După nuntă a fost diagnosticată cu CANCER în stadiul 4. Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască.

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces. Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Un celebru prezentator tv a făcut un anunţ cutremurător: „Vârsta, bolile și propria-mi inconștientă m-au lăsat fără picioare. De-abia reușesc să ajung la toaletă și niciodată nu știu dacă voi mai reuși să mă ridic de pe vas” EXCLUSIV

Citeste si: Și-a ucis bebelușul și a dat vina pe celălalt copil! O căutare pe Google l-a dat de gol

Citeste si: Nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani, iar acum arată așa. Imagini uluitoare din izolare

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. Abia după aceea a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască. Citeste continuarea in REVISTA AVANTAJE.

Urmatorul articol
Citește și:

Bacsisul care a lasat-o fara cuvinte. O chelnerita, uluita sa vada cati bani a primit de la client

Curs valutar 26 mai 2020. A crescut euro

Înscrieri BAC 2020. Calendarul complet pentru Bacalaureat 2020! Se dă startul la probele scrise între 22 şi 25 iunie

De ce-l alintă Ștefania de la Puterea Dragostei pe Iancu Sterp de la Survivor ”iubi”

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies