Mellina de la Survivor, la un pas de moarte! ”Tremuram, eram plină de pământ”! Războinica a rămas marcată de accidentul prin care a trecut!

Mellina de la Survivor a trecut printr-un moment extrem de dificil cu câțiva ani în urmă, când a suferit un accident urât de mașină.

Mellina
Autor: Radu Constantin

In articol:

Mellina de la Survivor a fost la un pas de moarte în urmă cu 6 ani, atunci când se afla împreună cu sora ei într-o mașină care a provocat un accident în lanț, pe un drum din România.

Cele două fete au văzut moartea cu ochii și au reușit să scape ca prin minune fără vreo zgârietură.

Mellina: ”5 mașini au făcut accident lângă noi. Unele, cu daună totală”

Mellina a rămas marcată de acel moment. Ea spune că se afla în mașina tatălui ei, cu sora mai mare la volan, iar la un moment dat automobilul pur și simplu n-a mai răspuns la comenzi. Norocul celor două a fost că au avut prezență de spirit și nu au intrat în panică.

Mellina
Mellina a mers la Survivor

Citeste si: Sindy o demască pe Mellina la Survivor România. Războinica spune cuvinte dure despre „Furnicuță”: „Are o invidie!”

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

”Am avut un accident împreună. Ea era la volan și la un moment dat, pur și simplu n-a mai avut control asupra mașinii. Iar eu, îmi aduc aminte, făecam așa: ”calm, calm”... Știam că o să ne oprim în ceva dar nu știam în ce. Până la urmă ne-am întors cu mașina și ne-am oprit ntr-un semn de circulație. Era o curbă unde, practic, cât am stat noi acolo, încă 5 mașini au făcut accident.

Unele au fost cu daună totală. Noi am avut noroc că ne-am oprit în semnul ăla”, a povestit Mellina la o emisiune de televiziune.

Impactul a rupt roțile automobilului

Interpreta recunoaște că au avut foarte mult noroc și au reușit să scpape cu bine din acea încercare. Ea a povestit că automobilul a avut roțile rupte pur și simplu, din cauza impactului, însă în rest nu a avut nici el alte daune.

Citeste si: Mellina este nominalizată pentru eliminare la Survivor România! Reacția bizară a cântăreței. „Nu-mi mai doresc!”

”Tremuram toată, voiam să scot semnul ăla de sub mașină, eram plină de pământ și ziceam: ”da, suntem ok!...”. Mașina a fost ok, doar două roți au fost rupte”, a mai spus Mellina.

Mellina
Mellina, alături de sora ei

Mellina este una dintre cele mai apreciate artiste ale noii generații, cu zeci de milioane de vizionări pe Youtube la piesele sale. La începutul acestui an, ea a acceptat provocarea de a lua parte la Survivor România 2021, cel mai dur show de televiziune din România, acolo unde a intrat în echipa Războinicilor. Deși are un fizic mai degrabă delicat, Mellina a reușit să se impună pe traseu, devenind una dintre cele mai bune sportive din competiție.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce meserie are Cosmin Stanciu de la Survivor România. Imagini cu Faimosul din afara competiției FOTO

Elena Marin face alianță cu Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Ce pun la cale cei doi Faimoși. „Nu face greșeala asta!”

Albert Oprea, Marius Crăciun și Sorin Pușcașu sunt preferații publicului. Cine intră în cursa pentru eliminare la Survivor România

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Toți șoferii sunt vizați. Nu mai faceți acest gest în trafic, polițiștii sunt necruțători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies