”Mellina venea cu un slip brazilian și se apleca în fața lui Marius, să-i admire toată splendoarea”! Dezvăluiri complete și fără perdea ale Rominei, după ce a fost eliminată de la Survivor

Romina de la Survivor a dezvăluit că Mellina a dus o adevărată campanie de seducere a lui Marius de la Războinici, în care a scos la înaintare toate calitățile fizice pe care le are în dotare.

Mellina
Autor: Radu Constantin

In articol:

Romina de la Războinici a dezvăluit că Mellina era înnebunită după Marius însă acesta nu i-a dat niciodată vreo atenție, preferând compania ei.

Acesta ar fi și motivul frustrării Mellinei, susține Romina.

Romina: ”Eu stăteam mai mult cu Marius și asta a deranjat-o pe Mellina”

”Pe mine m-a șocat ce a spus Mellina, după ce am plecat din concurs. A zis că eu nu m-am acomodat în camp și că nu-mi plăcea deloc acolo, total greșit. Eu am zis că m-am acomodat din prima zi, doar mi-a apărut o durere la șolduri din cauza dormitului pe scândură, care mi-a trecut în câteva zile.

A zis-o din frustrare, pentru că era invidioasă. Eu stăteam mult în compania lui Marius și având în vedere că ea îl plăcea pe Marius, asta a deranjat-o”, a povestit Romina pe vlogul lui Andrei Ciobanu.

Citeste si: Simona Hapciuc, criticată dur pentru vestimentația purtată pe traseele de la Survivor România: „Mi-au zis că m-am dus să-mi etalez...”

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

Citeste si: Simona Hapciuc, criticată dur pentru vestimentația purtată pe traseele de la Survivor România: „Mi-au zis că m-am dus să-mi etalez...”

”Gesturile le-a văzut și Marius”

Războinica a povestit cu lux de amănunte că Mellina încerca să-l provoace pe Marius Crăciun, expunându-și părțile ascunse sub pretextul efectuării unor exerciții.

Mellina
Mellina face fandări

”Gesturile pe care le-am văzut eu, le-a văzut și Marius. Venea și în ultima perioadă a început să-și facă un fel de antrenamente: genoflexiuni, fandări... Și stătea în costumul de baie, slipul era din acela brazilian. Începea să facă fandările și genoflexiunile în față, unde era Marius și se apleca în așa fel încât să se vadă toată splendoarea dorsală”, a mai povestit Romina.

Citeste si: Răzvan Botezatu, caterincă pe seama Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021! ”O susțin, dar tot râd”

”A început să-l pipăie pe picioare”

Sportiva spune că Marius nu i-a dat niciodată vreo atenție Mellinei, deși și-a dat seama că aceasta încerca să-l seducă.

”Nu este nici o apropiere între ei, doar că ea își dorea și făcea tot felul de gesturi. Eu, dacă aveam o discuție cu el acolo în camp, nu mă ascundea, dar ea își găsea tot timpul să apară. Era cu genoflexiunile, venea în față, exact acolo se punea. Puteai să mergi undeva mai departe... Dar o interesa și discuția, voia să afle ce discut cu Marius să se expună ea acolo, crezând că-i dă lui Marius vreun impuls... Acum, sper să nu se supere Marius că am s-o spun, pentru că mi-a zis-o el... Eu i-am spus: ”uite, Mellina sigur te place...” Și după asta am mers la un interviu, iar când m-am întors, mi-a spus Marius că Mellina a început să-l pipăie pe picioare și din-astea... Jucau un joc de cuvinte, ”Valiza”... Marius mi-a spus clar că nu-și dorește să facă un cuplu cu Mellina. Se amuza și el...”, a mai povestit Romina de la Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Albert Oprea, Marius Crăciun și Sorin Pușcașu sunt preferații publicului. Cine intră în cursa pentru eliminare la Survivor România

Cine este Andrei Dascălu, noul concurent de la Survivor România. Războinicul este campion la box în Anglia

Tensiuni la Survivor România! Sindy de la Războinici s-a întors împotriva lui Sorin: „E slab pe traseu!”

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

E regulă pentru toți românii. Ce e obligatoriu pentru slujba de Paște? Florin Cîțu a anunțat chiar acum

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies