Vedete

Meniu ca la nunta la parastasul de 1 an al Denisei Raducu. O persoana importanta va lipsi de la pomenirea artistei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Meniu ca la nunta la parastasul de 1 an al Denisei Raducu. O persoana importanta va lipsi de la pomenirea artisteiicon photo

Sambata, 21 iulie, familia Denisei Raducu va organiza parastasul de un an de la moartea artistei.


Pomenirea Denisei Raducu se va face in localitatea ei natala - Stefanesti, langa Dragasani, judetul Valcea.

Mama si tatal ei, divortati de ani buni, au ajuns la un consens si au decis sa organizeze impreuna parastasul fiicei lor.


Astfel, se va face o slujba la mormantul Denisei, urmand ca mai apoi, oamenii sa fie poftiti la masa."O să fie un praznic cu meniu ca la nuntă, cu trei feluri de mâncare: aperitiv, ciorbă şi sarmale. Din câte am auzit, vor participa rudele şi câţiva vecini. Nu o să cânte nimeni la mormânt, dar va fi acolo un preot care va ţine slujba de pomenire.

Băiatul cu care trebuia să se mărite Denisa, Florin, este în Spania şi nu o să vină, el a plecat în străinătate atunci, imediat după moartea ei”
, a declarat un apropiat al familiei, potrivit click.ro.

Marele absent de la parastasul de 1 an al Denisei Raducu va fi chiar Florin, cel care i-a fost iubit pana in ultima clipa de viata.
Tot apropiatii mai spun ca barbatul a plecat in Spania, dupa moartea Denisei, si de atunci nu s-a mai intors.
 

 
Primele imagini cu finaliştii de la Exatlon pe aeroportul din Dominicană! Campioana Betty, EXCLUSIV WOWbiz.ro: ”M-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu”icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune