Mesaj dur al lui Carmen Șerban: ”Adevărul a început să prindă contur”

Cunoscuta cântăreață Carmen Șerban a postat un mesaj în care vorbește despre o conspirație mondială.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscuta cântăreață Carmen Șerban, blocată în casă, ca toată lumea, de pandemia de coronavirus, a postat un mesaj mai degrabă enigmatic, în care vorbește despre o conspirație mondială.

Citeste si: Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea soțului ei. Cum îl protejează pe Viorel Lis de coronavirus: „I-am luat...”

Citeste si: Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

”Adevarul a început ca să prindă contur! În curând vor afla și cei care cred Dumnezeiește în minciunile din presa-scrisă și arătate la tv, că “șmecherii planetei” ajutați de aleșii unor popoare, s-au bazat pe mulțime. Partea nașpa este că acești “șmecheri” în discuțiile private dintre ei, înlocuiesc cuvântul “mulțime” cu cuvântul “prostime”! Să avem o săptămână cu vești bune! Lumina Lui Dumnezeu este mereu aprinsă pentru cei care vor ca să o vadă!”, a notat celebra artistă, care a primit numeroase aprecieri de la fanii ei virtuali pentru mesajul respectiv. 

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate