Mesaj emoţionant al iubitei lui Victor Slav! Uite cât de frumos vorbeşte despre prezentatorul tv! "Bărbatul potrivit" FOTO!

Victor Slav, mesaj emoţionant de la iubita lui! Postarea asta este, clar, pentru el!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bomba iernii este, clar, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar de data aceasta este pe bune, o relaţie asumată, recunoscută de Victor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă cu o lună şi jumătate.
Deci, din păcate, domnişoarelor, cel mai râvnit burlac din România nu mai este singur, ci trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi discretă de câteva luni.

Citeste si: Ce pasiune periculoasă are iubita lui Victor Slav! N-ai fi zis că bruneta aceasta superba face aşa ceva FOTO

Cine este fermecătoarea tânără care i-a furat inima "vulturului" Slav, întrebaţi?

fara descriere

Offf, dragile noastre, rar îţi este dat să vezi aşa o...superbitate... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

Victor Slav, mesaj emoţionant de la iubita lui! "Nu-i cere să se laude cu tine, nu-i cere să-ţi dea mesaje"

Citeste si: Dezvăluiri despre iubita lui Victor Slav! Frumoasa Raluca are o pasiune extravagantă! Uite din ce club exclusivist face parte

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Nici nu e de mirare că l-a vrăjit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce...

fara descriere

Ei bine, trebuie să subliniem că nici Victor nu este lipsit de calităţi. Şi nu ne referim aici la cele fizice, evidente. Se pare că star-ul Kanal D este un bărbat galant, romantic şi atent, care ştie să o facă fericită pe femeia de lângă el. Cel puţin asta înţelegem noi dintr-o postare a Ralucăi.

fara descriere

"Nu învăţa un bărbat cum să-ţi fie cel mai bun prieten. Nu-i cere să se laude cu tine, nu-i cere să-ţi dea mesaje, nu-i cere să ţină la tine, nu-i sugera să-ţi aducă flori fără o ocazie specială, nu-i cere să organizeze întâlniri romantice. Bărbatul potrivit va şti exact cum şi când să facă toate lucrurile acestea", a scris Raluca pe instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate