Mesaj emoționant al soacrei Elenei Udrea: ”Copiii mei sunt viața mea!” Anișoara muncește în Italia

Anișoara Alexandrov este mama lui Adrian, logodnicul Elenei Udrea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Stabilită de ani buni în Italia, mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, are grijă de o femeie în vârstă, ca de altfel foarte mulți dintre românii care muncesc în Peninsulă, iar timpul liber și-l ocupă cu croșetatul. Mama lui Adrian Alexandrov face pulovere de mână, pe care ulterior le oferă celor dragi. În vârstă de 58 de ani, mama lui Alexandrov este originară din Sulina, mai are un băiat, şef de croazieră, şi o fată, cu care se vede mult mai des decât cu Adrian.

Citeste si: Imagini demenţiale cu Elena Udrea şi Adrian Alexandrov! Cum s-au distrat cei doi, o zi întreagă, în parc, alături de fetiţa lor | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Elena Udrea susține că Alina Bica ”nu mai calcă în România”

Din cauza programului încărcat, soacra Elenei Udrea nu a putut fi prezentă nici la botezul nepoatei Eva Maria, care a avut loc pe 21 septembrie la Mânăstirea Cașin din București, dar asta nu înseamnă că nu este cu gândul și cu sufletul lângă familia ei. ”Copiii mei sunt viața mea! Orice vârstă vor avea, ei pentru mine vor rămâne mereu copilașii mei!”, a notat zielle trecute mama lui Adrian Alexandrov. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate