Mesaje de Sfântul Nicolae 2020. Cele mai frumoase urări în imagini de Sf. Nicolae

Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae pe data de 6 decembrie, prilej cu care le pot face celor dragi urări deosebite.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Aproximativ 800.000 de români își sărbătoresc ziua de nume în 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae. Cu această ocazie, cei care au cunoscuți ce poartă numele de Nicolae sau Nicoleta ori alte derivate pot trimite mesaje care să-i bucure.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2020

În cele ce urmează îți propunem cele mai speciale mesaje pe care le poți trimite celor dragi care își sărbătoresc onomastica pe 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae. Sunt urări pe care le poți folosi în această formulă sau îți pot servi drept inspirație. Iată cele mai frumoase urări în imagini:

„Sper ca Moş Nicolae să-ţi umple ghetuţele cu tot ceea ce ţi-ai dorit”! „Ho-Ho-HO! Să ai parte de bucurie-n casă! La mulţi ani, Nicolae!”

„Moş Nicolae m-a sunat, şi tocmai ce m-a anunţat că anul ăsta te-a sărit pe tine şi vine direct la mine!”

Citeste si: Idei de cadouri de Moș Nicolae 2020. Cum să-ți surprinzi apropiații oferindu-le daruri speciale

 „Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până

în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in brațele ei în acest moment special!”

Mesaje de Sfântul Nicolae 2020

„În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață.

LA MULȚI ANI!”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldura și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde.

La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tau încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

Citeste si: De ce pune Moș Nicolae cadourile în ghete și șosete. Ce spune, de fapt, legenda

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!”

„Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Nicolae. La multi ani binecuvântaţi!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

Mesaje de Sfântul Nicolae 2020

„De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

Citeste si: Sfantul Nicolae minuni. Când este prăznuit ocrotitorul copiilor sărmani

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae

Nume de bărbați: Nicolae; Niculai sau Neculai; Nicuşor; Niculae; Nicu; Nicolaie; Niculaie; Nicola.

Nume de femei: Nicoleta; Niculina sau Nicolina; Niculiţa sau Neculiţa; Nicole sau Nikole; Nicola sau Nikola; Neculina sau Necolina.

Numele Sfântului Nicolae reprezintă „omul care face parte dintr-un popor victorios”, iar Sf. Nicolae a fost supranumit și „Făcătorul de minuni”, deoarece și-a donat întreaga avere oamenilor sărmani.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2020

Frumoasa sărbătoare este un prilej de bucurie și pentru copiii cuminți, pentru că Moș Nicolae îi vizitează și le lasă cadouri în ghetuțe.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții. Legătura dintre vis și realitate

Ion Cristoiu, cine sunt politicienii care au încercat să-l corupă  ”Mi-au trimis plicul” Dezvăluiri la 40 de întrebări cu Denise Rifai VIDEO

Târguri de Crăciun 2020. În ce orașe din România sunt deschise

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Schimbarea uriașă făcută de Lidl și Kaufland. Toți clienții vor primi asta în curând

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Pandemia este doar începutul? Acum știm ce se anunță în 2030. Descrierea este apocaliptică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies