Stiri

Mesaje dureroase ale soţului dansatoarei moarte pe scenă, după înmormântarea tinerei. ”Promit să fiu tare...”

Diana Jivan, dansatoarea care a murit weekend-ul trecut pe scenă, sub privirile soţului său, a fost înmormântată în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Miercuri, Diana Jivan a fost condusă pe ultimul drum de soţul ei şi de apropiaţi. Dnsatoarea care s-a prăbuşit pe scenă sub privirile soţului ei, care se dansa alături de ea, avea doar 33 de ani.

După ce şi-a condus soţia pe ultimul drum, Andrei Jivan a transmis un mesaj dureros pe pagina lui de socializare, mulţumindu-le astfel celor care au fost alături de el în această perioadă.
”Mulţumesc tuturor pentru tot!!! Promit să fiu tare! Dumnezeu s-o odihnească! Doamne ajută!”, a scris soţul dansatoarei pe pagina lui de socializare.

Dansatoarea Diana Jivan s-a prăbuşit pe scenă, sub privirile soţului ei

Diana Jivan dansa pe scenă alături de soţul ei şi în timpul spectacolului a căzut, sub privire îngrozite a sute de oameni care participau la un bal al Bobocilor în localitatea Sibiş. A fost resuscitată de cadrele medicale de trei ori, dar din păcate medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa.

Diana avea doar 33 de ani şi potrivit certificatului emis de medicii legişti, tânăra dansatoare ar fi suferit de o malformaţie congenitală la inimă, afecţiune de care nu ştia. Astfel, în timp ce dansa, inima fetei s-a oprit, cauza morţii fiind ”insuficienţă cardio-respiratorie acută de tip periferic” şi „edem pulmonar acut hemoragic”.
 

Galerie foto  Urmatorul articol