Vedete

Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani continuă după ce el a făcut-o praf pe Margherita! „Bă, prost şi arogant eşti!”

Viorica de la Clejani s-a enervat rău după ce Codin Maticiuc a spus despre Margehreita că este urâtă, chiar mai urâtă decât înaintea operaţiilor estetice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani continuă după ce el a făcut-o praf pe Margherita!  „Bă, prost şi arogant eşti!”icon photo
 
Codin Maticiuc a făcut-o praf pe Margherita spunând că este mai urâtă decât înainte de operaţiile estetice. Viorica a reacţionat imediat, iar el nu s-a abţinut şi a continuat să facă mişto de ambele femei din familia de la Clejani. Văzând că el nu se potoleşte, cântăreţa a luat foc şi a aruncat cuvinte grele la adresa celui care a îndrăznit să îi critice fiica.
 
Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani continuă după ce el a făcut-o praf pe Margherita!  „Bă, prost şi arogant eşti!”
 
„Eu spun aşa, că Dumnezeu crează fiecare fiinţă în parte, unii mai frumoşi, alţii mai urâţi, înţelegi?! Iar asta cu operaţiile, asta mă deranjează pentru că eu sunt maică-să şi ştiu mai bine ce operaţii are Margherita. Numai că Marga e puţin mai slăbuţă, poza aia din reality show-ul ăla unde a fost ea în Asia…chiar dacă e mai urâtă, care e problema?! Pentru mine e cea mai frumoasă, contează să fie sanatoasă. Iar despre b*******l ăsta, aşa pot să îl numesc, e un b******u, poţi să scrii declaraţia asta, că asta îşi doreşte. Ştiu că este un băiat care îşi doreşte să aibă like-uri şi mesaje. Dornic de publicitate şi mi se pare normal, Codin Maticiuc ăsta, dacă nu era promovat de două-trei femei pe la televizor eu nu ştiam cine e. Mă repet, dornic de publicitate are şi el o „teleNviziune” din asta online şi îşi doreşte să aibă like-uri, mesaje, şi e normal să se agaţe de persoane cunoscute”, a spus Viorica de la Clejani pentru un post de televiziune.
 
 
„Margherita în afară de silicoane şi faptul că şi-a făcut buzele nu are alte operaţii că nu are nevoie fata mea, e tânără, are 26 de ani. Să-l ferească Dumnezeu, când l-oi prinde la vreo petrecere, că prima f****ă în faţă are să-i fie. Dacă comenta unul din ăsta Neica-Nimeni, mă, îl înţelegeam, dar ăsta, ăsta vrea publicitate că nu e prost ghindocul asta, l******l pământului”, a mai spus ea. 
 
 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune